Jaunumu spiegi pieķer jauno BMW M3 (+ FOTO) 19

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 5.marts 2020 6:18

Auto jaunumu spiegiem izdevies nobildēt jaunā BMW M3 priekšdaļu ar vēl neredzēti lielu radiatora resti.

Šķiet, BMW radiatora restes lielums pieaug ar katru jaunu modeli. Tam apliecinājums jaunākais „spiegu foto” ar topošo M3 un tā dekoratīvo radiatora aizsegu, kas izskatās vēl lielāks nekā 4.sērijas kupejai, kas foto objektīvos iekļuva agrāk.

Pateicoties izdevumam Bimmerpost, jaunā M3 portrets pamazām sāk iezīmēties. Tagad redzam, ka sportiskais modelis iegūs priekšdaļu ar ”piemiegtiem” lukturiem, liela izmēra divdaļīgu radiatora resti un bamperī iestrādātiem gaisa pievadiem, bet aizmugure izcelsies ar divu sekciju optiku, nelielu bagāžnieka vāka spoileri, difuzoru un četriem apaļiem izplūdes cauruļu uzgaļiem.

Zināms, ka M3 motortelpā ieguls trīslitru benzīna sešcilindru agregāts, kas pateicoties divu turbīnu atbalstam attīsta 510 Zs. Tāds pats agregāts tiek izmantots arī krosoveru X3 un X4 jaudīgo M modeļu konstrukcijās.

BMW 4.sērijas kupeja tiek gaidīta rudens pusē, bet jaunā M3 starts nolikts uz novembrī.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Behsis 5.marts 2020 14:11
15 13 Atbildēt

Labāk ieliec šeit foto ar savu auto

Pie ārstiem ir jāiet tādiem mudakiem, kā Tev!

behons 5.marts 2020 18:58
14 5 Atbildēt

Tā nav neadekvāta reakcija, vienkārši apnicis, kad bomži spriež par auto ar kuriem nav braukuši, un nemaz nerunāsim par to, ka gaumes atšķiras. Kādēļ tagad piemini x4 un x6(man arī nepatīk), ja 15 gadīgajos iekļaujas e46, e9x, f3x, e6x, f1x utt., kas tavuprāt šajos auto ir tāds, ka cilvēkiem kuriem šie auto patīk būtu jādodās pie ārsta?

Ieliec šeit foto ar savu auto un "niku", paskatatīsimies, kas tavuprāt ir tas skaistais...

Janka 5.marts 2020 9:54
10 1 Atbildēt

Līdz šim vienmēr M3 ir bijis "muskuļotāks" parastās trešās sērijas veidojums, līdz ar to kaut kā neticas, ka jaunais M3 būs tik ļoti atšķirīgs no parastā... Šis vairāk izskatās pēc kaut kāda elektroauto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti