Jaunumu spiegi pieķer jauno BMW M3 (+ FOTO) 19

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 5.marts 2020 6:18

Auto jaunumu spiegiem izdevies nobildēt jaunā BMW M3 priekšdaļu ar vēl neredzēti lielu radiatora resti.

Šķiet, BMW radiatora restes lielums pieaug ar katru jaunu modeli. Tam apliecinājums jaunākais „spiegu foto” ar topošo M3 un tā dekoratīvo radiatora aizsegu, kas izskatās vēl lielāks nekā 4.sērijas kupejai, kas foto objektīvos iekļuva agrāk.

Pateicoties izdevumam Bimmerpost, jaunā M3 portrets pamazām sāk iezīmēties. Tagad redzam, ka sportiskais modelis iegūs priekšdaļu ar ”piemiegtiem” lukturiem, liela izmēra divdaļīgu radiatora resti un bamperī iestrādātiem gaisa pievadiem, bet aizmugure izcelsies ar divu sekciju optiku, nelielu bagāžnieka vāka spoileri, difuzoru un četriem apaļiem izplūdes cauruļu uzgaļiem.

Zināms, ka M3 motortelpā ieguls trīslitru benzīna sešcilindru agregāts, kas pateicoties divu turbīnu atbalstam attīsta 510 Zs. Tāds pats agregāts tiek izmantots arī krosoveru X3 un X4 jaudīgo M modeļu konstrukcijās.

BMW 4.sērijas kupeja tiek gaidīta rudens pusē, bet jaunā M3 starts nolikts uz novembrī.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 5.marts 2020 7:52
4 1 Atbildēt

Kaut kāda ķīniešu kopija.

Tedis 5.marts 2020 8:37
5 0 Atbildēt

Izskatās pēc Alfa Romeo un BMW krustojuma.

eidis 5.marts 2020 13:02
0 0 Atbildēt

No aizmugures visi x jau šobrīd izskatās pēc Alfas.

Janka 5.marts 2020 9:54
10 1 Atbildēt

Līdz šim vienmēr M3 ir bijis "muskuļotāks" parastās trešās sērijas veidojums, līdz ar to kaut kā neticas, ka jaunais M3 būs tik ļoti atšķirīgs no parastā... Šis vairāk izskatās pēc kaut kāda elektroauto.

Antons 5.marts 2020 10:18
4 16 Atbildēt

Ja kāds uzskatā ka pēdējos gadus 15 BMW ražo skaistus auto, tad tam ir jāiet pie ārsta. Steidzami.

Behsis 5.marts 2020 14:11
15 13 Atbildēt

Labāk ieliec šeit foto ar savu auto

Pie ārstiem ir jāiet tādiem mudakiem, kā Tev!

mesjuf 5.marts 2020 11:17
0 0 Atbildēt

"Nieres" aizstāja ar alus kausiem, tikai bez rokturiem. Nieres un alus labi piestāv bavāriešu auto.

Uggga 5.marts 2020 13:07
1 1 Atbildēt

“Jaunumu spiegi” parasti tādi tizli trāpās, reti kad viņiem izdodas nofotografēt vairāk kā atsevišķu jaunumu fragmentu.

Arča 5.marts 2020 13:41
2 1 Atbildēt

Šis vairāk pēc i4 izskatās

Antons 5.marts 2020 16:32
1 13 Atbildēt

Skatos, dažiem neadekvātā reakcija, itsevišķi kad runa iet par kuprainiem kalniem kā X4, X6. (nav nekas pret gejiem).

behons 5.marts 2020 18:58
14 5 Atbildēt

Tā nav neadekvāta reakcija, vienkārši apnicis, kad bomži spriež par auto ar kuriem nav braukuši, un nemaz nerunāsim par to, ka gaumes atšķiras. Kādēļ tagad piemini x4 un x6(man arī nepatīk), ja 15 gadīgajos iekļaujas e46, e9x, f3x, e6x, f1x utt., kas tavuprāt šajos auto ir tāds, ka cilvēkiem kuriem šie auto patīk būtu jādodās pie ārsta?

Ieliec šeit foto ar savu auto un "niku", paskatatīsimies, kas tavuprāt ir tas skaistais...

Antons 6.marts 2020 9:26
0 5 Atbildēt

Gaumes atšķiras? Nu jā, citiem patīk krupis nevis princese. Man vnk apnicis ka "eksperti" uzreiz uzbruka ar rupjībām, nerunājot par lietas būtību. Mans arguments - kād pēdējo reizi BMW izcīnīja balvu par dizainu?

behons 6.marts 2020 14:55
5 0 Atbildēt

Un kas tad ir izcīnījis balvu par dizainu?

P.s. Man varbūt tava sieva izskatās pēc krupja...

Tedis 6.marts 2020 9:57
5 0 Atbildēt

Ir muļķīgi lauzt šķēpus par gaumi. Kāpēc krupis vai princese? Tas, kas vienam asociējas ar krupi, citam ir princešu princese un otrādi. Un nevienai no pusēm nav nekādu argumentu par to, kāpēc krupis vai princese – protams, ja vien par tādiem neuzskata patīk/nepatīk kritērijus. Svarīgākais faktors ir mīlestība... un tas nav attiecināms tikai uz automašīnām 

Tedis 6.marts 2020 10:00
4 0 Atbildēt

Un balvas par dizainu? Tas ir kaut kāds rādītājs? Dizaina balvas saņēmušos apģērbu modeļus es varētu uzvilkt vienīgi uz karnevālu un arī tad pirms tam aizlejot seju.

Antons 6.marts 2020 11:21
0 5 Atbildēt

1. Es lasu auto žurnālus no visas pasaules katru dienu. Visi eksperti ir vienisprātis - BMW dizains ir sliktākais industrijā. Katrā TopGear rakstā par BMW to piemin. Bet mūsējie "eksperti", kuri vairāk par savu veco neglīto Pasatu neko nav redzējuši mēģina "pierādīt", ka skaistāks nekas nevar būt.

2. Arguments, ka ja es nevaru atļauties nopirkt Džokondu, līdz ar to man nevar būt savs viedoklis par to ir pilnīgi aplams. Ja es varu atļauties nopirkt Fiestu, tad es varu par to runāt, bet ja man trūkst naudas priekš Fiestas ST-3, tad par to - nē?

Behsis 6.marts 2020 15:05
2 0 Atbildēt

1. Ļoti labi, ka Tu lasi, bet varbūt vispirms nosauc "diazainīgākos" auto?

2. Tu vari runāt par visu, bet ja nevēlies dziredēt tādus uzbraucienus par bomziskumu, tad nesaki, ka tiem kuriem patīk pēdējos 15 gadus ražotie bmw ir jādodas uz slimnīcu! Man arī nepatīk kaut kādi x4, vai x6, bet es tādēļ nesaku, ka cilvēkiem kuriem patīk tir auto ir idioti. Vācu autobūve vienmēr ļoti uzmanīgi izvērtē kāda būs virsbūve utt., protams dizaineriem un žurnaļugām tad nav par ko parunāt, vieglāk ir pateikt iznācis robustais lexus, piemeram man vini nepatīk, tādēļ arī nav intereses par tiem.

Antons 6.marts 2020 16:28
0 3 Atbildēt

1. Priekš tam arī ir eksperti nevis onka no laukiem, kurš bez krievu lāmu vārdiem nevar ne teikuma pateikt.

2. Vai esi dzirdējis par tādām lietām kā proporcija, integritāte, balanss? Un tad salīdzini E46 M3 CSL vai 645 CSI vai 3.0 CSL ar X1, X2, X4... Ir starpība?

Behsis 7.marts 2020 7:17
2 1 Atbildēt

Pirms runā par proporcijām, integritāti un balansu, papēti ko pats iepriekš uzrakstiji, tas e46 ietilpst tajā 15 gadu kategorijā, kuru iepriekš tā zaikāji....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti