Jauno Ford Bronco nobildē bez maskas 7

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 11.marts 2020 14:04

Ford rūpnīcā nobildēts apvidus auto, kas jau šopavasar piedzīvos pirmizrādi ar savulaik izmantoto nosaukumu Bronco.

Internetā nonākuši atkal apritē atgrieztā Bronco attēli, ko tīmeklī ievietojis kāds Ford rūpnīcas darbinieks. Fotogrāfijās redzama automašīnas priekšpuse ar lielu uzrakstu Bronco uz radiatora režģa, kas izvietojies pa vidu vienā līnijā izvietotajām un apaļajos priekšējos lukturos integrētajām diožu dienasgaismām. Labi saskatāms arī priekšējais bamperis ar miglas lukturiem, platās riteņu arkas un bezceļu riepas, kā arī aizmugurējās bagāžnieka durvis, kas atveramas uz labo pusi.

Agrāk bija publicēta informācija, ka jaunais Bronco debitēs šopavasar, iegūs rāmja konstrukciju, 2,3 litru četrcilindru 270 Zs motoru, ko varēs kombinēt ar septiņu pakāpju mehānisko vai 10-pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Apvidus auto būs izgatavots uz vidējās klases pikapa Ranger platformas, kas ļaus tam veiksmīgi pārvietoties arī nopietnos bezceļos un tirgū konkurēt ar jauno Jeep Wrangler.

Nosaukums Bronco aizgūts no apvidus automobiļa, ko Ford ražoja 30 gadus – no 1966. līdz 1996.gadam. Pirmos 11 gadus tas bija kompakts apvidus auto, pēc tam – pilnizmēra SUV.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
krampītis 11.marts 2020 14:44
5 0 Atbildēt

šitas labs

Conqueror 11.marts 2020 18:37
3 1 Atbildēt

cerīgs bezceļu auto izskatās, varēs braukt mežā sēnes lasīt

WALA 11.marts 2020 21:29
2 0 Atbildēt

Es gan neesmu baigi aktīvais cilvis, un tomer uzskatu sēnes un ogas pašam lasīt ir vairāk prikola kā sēdēt restūzī un dzert konjaku.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti