Tūkstošiem nepabeigtu elektrisko Volkswagen gaida programmnodrošinājumu (+ VIDEO) 17

 
iAuto | 18.marts 2020 16:39

Kāds Youtube lietotājs nofilmējis un ievietotjis tīmeklī laukumu ar tūkstošiem Volkswagen elektrisko ID.3, ko ražotājs nevar nosūtīt dīleriem elektronikas problēmu dēļ.

Blogeris pastāsta, ka netālu no Leipcigas atklājis slepenu laukumu, ko Volkswagen izmanto, lai uzglabātu tūkstošiem pilnīgi jaunu ID.3, ko kompānija nevar sūtīt dīleriem nepabeigtā programmnodrošinājuma dēļ. Video autors izbraukā Leipcigas apkārtni un parāda vēl vairākus laukumus, kas veic to pašu funkciju – uzglabā jaunos ID.3.

Par pirmā plašām masām paredzētā Volkswagen elektronikas problēmām mediji rakstījuši vairākkārt. To labi zina arī ražotājs, kas problēmas atrisināšanai piesaistījis 10 000 speciālistu. Pagaidām risinājums nav atrasts, bet tikmēr ID.3 ražošana rit pilnā sparā un pilnīgi jaunās automašīnas tiek izvietotas iespējami neuzkrītošās vietās, lai nemestu ēnu kompānijas tēlam.

Nesen Volkswagen paziņoja, ka neraugoties uz šo problēmu, elektriskais ID.3 ieradīsies plānotajā laikā – šī gada vasarā.

Jādomā, ka tagad plānus koriģēs vēl iespaidīgāks pretinieks – Covid-19, kas paralizējis darbu gandrīz visās Eiropas autobūves rūpnīcās.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 18.marts 2020 18:21
13 4 Atbildēt

Tas ir vienkārši PIZĢEC kā pasaule ir sagājusi sviestā ar dažādām intensīvajām ražošanas tehnoloģijām, vai tā būtu lopkopība, lauksaimniecība, vai mašīnu ražošana...

Izskatās 18.marts 2020 18:19
6 0 Atbildēt

Ka jaunie klienti dabūs ID3 mazliet ierūsējušus.

Winis 19.marts 2020 6:42
5 0 Atbildēt

Nē 98, un xp!!

95 winis nebija nekas labs. Aptuveni nokia podziņtelefonu līmenis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti