ASV piedāvā limuzīnu uz lidmašīnas bāzes (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 3.aprīlis 2020 5:47

ASV pārdošanā izlikts limuzīns, kas izveidots uz bizness klases lidmašīnas Learjet bāzes. Mecum rīkotā izsole notiks maija vidū.

Piedāvājumam pievienotā informācija liecina, ka limuzīns aprīkots ar 8,1 litru astoņcilindru 400 Zs General Motors ražojuma benzīna motoru un 28 collu riteņiem, bet salonā 18 pasažierus sagaida komfortabli ādas sēdekļi, 17 000 vatu premium audio sistēma, neona izgaismojums un informācijas ekrāni. Iekāpšana transportlīdzeklī notiek kā īstā lidaparātā – ar speciāla trapa palīdzību.

Lai limuzīns varētu pārvietoties pa ielām, tam demontēti spārni, bet pilota kokpitu aizvieto Chevrolet Silverado mērinstrumentu panelis ar četriem monitoriem, kas vadītājam ļauj kontrolēt situāciju transportlīdzekļa tuvumā.

Zināms, ka 5 tonnu smagais transportlīdzeklis būvēts 12 gadus, darbam veltot 40 000 stundas un aptuveni miljonu dolāru dažādiem materiāliem.

Komplektā uzvarētājs 13,5 m garo piekabi Iron Bull, kas ir pietiekami ietilpīga, lai ievietotu tajā lidmašīnu/limuzīnu un 2015. gada Chevrolet Silverado 2500HD, kas ir pietiekami jaudīgs, lai to varētu pavilkt.

Mecum nav publicējis pirmspārdošanas aplēses, taču nav zināms, cik pārdevējs par neparasto transportlīdzekli cer iegūt.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
archivārs 3.aprīlis 2020 7:25
3 0 Atbildēt

Galvenais, lai neiet postā darbs un materiāls!

imzz 4.aprīlis 2020 12:06
1 0 Atbildēt

Sevišķi labi izdevies spoileris.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti