Tirgū vienīgais – Volkswagen uzsāk T-Roc kabrioleta tirdzniecību 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.maijs 2020 14:55

Volkswagen iekļāvis piedāvājumā krosovera T-Roc vaļējo modifikāciju. Modifikāciju. Pēc tam, kad no tirgus aizgāja Range Rover Evoque Cabriolet, šis ir vienīgais šāda veida piedāvājums.

T-Roc kabriolets apgādāts ar elektrohidraulisko jumta pacelšanas/nolaišanas mehānismu, kas deviņu sekunžu laikā kompakto krosoveru pārvērš par kabrioletu. Pretējs process notiek 11 sekundēs un mehānismu var darbināt arī gaitā, ja vien ātrums nepārsniedz 30 km/h.

4,27 m garā automašīna apgādāta ar drošības stieņiem, kas pasargās avārijas gadījumā, 284 litru bagāžnieku un lūku, kas atļaus pārvadāt arī garākus priekšmetus, bet iebūvētā SIM karte nodrošinās pieeju internetam. SUV kabrioletu var komplektēt ar piekabes āķi.

Motoru piedāvājumā 1,0 litru benzīna motors ar 115 Zs un 1,5 litru agregāts ar 150 Zs. Cenas Vācijā sākas no atzīmes 27 495 eiro.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
xnfwre 1.maijs 2020 19:14
5 1 Atbildēt

Sēņot pats labums - ja uziet labas sēņu vietas, var piebērt salonu pilnu ar kaudzi. Cik nu tur tās rūmes bagāžniekā ...

ncek 2.maijs 2020 8:38
4 2 Atbildēt

Pēc pieredzes - pavasartī, kad saule sāk lutināt un gaiss sāk iesilt bet joprojām ir pavasara zobiņi, ir grūti noturēties nepabraucot bez jumta un jā, pēc pāris dienām jau guļu ar sāpošu galvu, strebju tējas un pūšu staipīgo trompeti. Rēķini, ka uzreiz 2 nedēļas ka kabrioletsezonas ir nost.

Bet ne jau tas ir trakākais, tur vēl palīdz apģērbs un cepure. Trakāk ir mūsu netīrie ceļi, kas ir smilšaini, putekļaini un nobrauktie dīzeļi arī kvēpina kā krievu vienīgais bāzes kuģis (kas jau laimīgi ir pagalam). Pēc brīvdienām bez jumta jāmazgā ne vien mati, bet arī seja kā morim - ar to jārēķinās.

eidis 4.maijs 2020 0:45
1 0 Atbildēt

Ūja. Ar putekļiem toč nav tik traki.

Bez jumta spranda jāsargā. Deflektors jāliek

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti