Krievu dizaineris radījis modeli G-Niva, tikai – tas nav īsts (+ FOTO) 14

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 2.maijs 2020 14:29

Krievu dizaineris Aleksandrs Isajevs pafantazējis par tēmu „Lada 4x4 nākotne”. Speciālists uzskata, ka ideāls apvidnieks sanāktu, apvienojot Lada 4x4 ar Mercedes G-klasi.

Aleksandrs Isajevs iepazīstināja ar savu nākotnes redzējumu par tēmu Lada 4x4 nākotne. Speciālists uzzīmējis automobili G-Niva 2020, kurā 2018.gada Vision 4x4 koncepts apvienots ar Mercedes ikonisko Geländewagen, saglabājot abu automobiļu atpazīstamību un sākotnējo izskatu, bet papildinot to ar oriģināliem risinājumiem.

No G-klases virtuālais apvidnieks raksturīgas formas riteņu arkas, masīvo motora pārsegu ar virzienrādītāju dublieriem un liela diametra riteņus ar zema profila riepām, savukārt Lada 4x4 atbalsi var manīt kompaktajos gabarītos, bagāžnieka vāka dizainā un horizontālajos, virs priekšējiem lukturiem iebūvētajos pagrieziena rādītājos. Kokpita noformējumam izmantota klasiskās Ņiva stūre, apaļie mērinstrumenti un ventilācijas sistēmas izvadi. No sevis dizaineris pievienojis bezrāmju durvis un daļēji noņemamo jumtu.

Ja kādam jau iepaticies dizainera veikums, jāatceras, ka tas eksistē tikai datorgrafikā un realitātē šāda automašīna, visticamāk, nekad netiks uzbūvēta.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
spriidiic 2.maijs 2020 20:13
15 6 Atbildēt

Kas notiek ar šo portālu ? Apslimuši ar krievu skrūvju spaiņiem .

ncaek 2.maijs 2020 15:22
11 6 Atbildēt

cik ilgi var slimot ar to kantaino bobiku, ka pat nākas kairināt savu G punktu ar izdomātu auto, kura vērtība nepārsniedz g-klasse riepu komplektu?

WALA 2.maijs 2020 15:44
11 1 Atbildēt

Ja vien par G klasi nebutu teikts ne varda es teiktu ka tīri labi sanakusi ideja.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti