Opel jaunais dizains - jo mazāks, jo labāks; kas par daudz, tas par skādi (+ FOTO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.jūnijs 2020 5:59

Opel nodemonstrējis krosovera Mokka jaunās paaudzes modeļa radiatora resti. Pretēji BMW un Lexus, riselhaimiešu dizaineri izveidojuši šaurāku un garāku režģi.

Opel Mokka jaunā modeļa radiatora resti būs šaurāka un garāka, ietvers Opel firmas logotipu un savienosies ar Intelli Lux diožu matricu starmešiem. Tādejādi riselsheimieši izvēlējušies pilnīgi pretēju virzienu jaunākajiem BMW un Lexus, kuru restes ir tik lielas, ka šķietami neatstāj vietu lukturiem.

Tāpat zināms, ka nākamās paaudzes Mokka lemts kļūt par pirmo Opel modeli, kas izmantos jauno Pure Panel – ciparu kokpitu, kas nemocīs vadītāju ar lieku informāciju un krāsainu diskotēku, atstājot uz ekrāna vien nepieciešamāko.

Jau tagad var droši teikt, ka jaunā Mokka dalīs platformu ar koncerna brāli – Peugeot 2008, un kļūs par 120 kg vieglāka, solot arī mazāku trokšņu līmeni salonā.

Motoru paleti veidos 1,2 litru benzīna trīscilindru turbomotors, 1,5 litru turbodīzelis, kā arī pilnībā elektriska modifikācija ar 136 Zs elektromotoru, kas būs pieejama jau līdz ar jaunās paaudzes modeļa startu. Zināms, ka elektriskā Mokka bez papildu uzlādes spēs nobraukt aptuveni 320 km.

Jaunās Mokka tirdzniecība Eiropā sāksies līdz šī gada beigām.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 10.jūnijs 2020 12:35
6 15 Atbildēt

Diez, rūsas ar būs mazāk?

L balzams 10.jūnijs 2020 9:34
5 2 Atbildēt

Izskatäs labäk

Nja 10.jūnijs 2020 10:44
5 0 Atbildēt

Restes dizains nedaudz velk atpakaļ uz Commodore/Manta pusi,skaisti

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 9

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti