Jauno Mazda3 ar 230 Zs motoru un pilnpiedziņu atklāj video (+ VIDEO) 9

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 7.jūlijs 2020 7:03

Mazda Meksikas struktūrvienība publicējusi video, kurā redzama Mazda3 jaudīgākā modifikācija ar 230 Zs spēcīgu turbomotoru un pilnpiedziņu.

Dažas dienas pirms oficiālās pirmizrādes internetā publicēts video ar kompaktā modeļa Mazda3 topversiju. Tas ir variants ar 2,5 litru Skyactiv-G četrcilindru turbomotoru, kas attīsta 230 Zs jaudu un 420 Nm griezes momentu. Šāds spēka agregāts darbojas komplektā ar pilnpiedziņu un sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Lai gan jaunās versijas dinamiskie raksturlielumi vēl netiek atklāti, tie būs gana pārliecinoši, jo pēc jaudas nākamās Mazda3 rīcībā ir tikai 188 Zs – par 42 Zs mazāk. 

Vizuāli jaudīgāko Mazda3 varēs atpazīt, galvenokārt pēc melnajiem 18 collu riteņu diskiem un tādas pašas krāsas spoguļu korpusiem.

Šobrīd jau zināmas cenas Meksikas tirgum. Komplektācijā Grand Touring par šo modeli prasīs 490 000 peso (19 450 EUR), bet par dārgāko Signature – 530 000 peso (21 000 EUR).

Mazda3 ar jauno turbomotoru paredzēta ASV un Meksikas tirgiem.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 7.jūlijs 2020 9:51
3 2 Atbildēt

Toties būs rūsa, kā jau ierasts!

krampītis 7.jūlijs 2020 10:15
3 0 Atbildēt

novecojusi informācija - viņi naudu nemēra centimetros - tie ir sīkie kverpļi. normāli banditosi mēra naudu istabās

Laaciz 7.jūlijs 2020 8:26
2 0 Atbildēt

Uuun... Atkal Eiropa tiek apdalīta. Tāpat kā netiek piedāvāta Mazda 6 ar 2.5T.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti