Subaru pārtrauks kupejas BRZ ražošanu 17

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.augusts 2020 14:14

Japānas autobūves kompānija Subaru pārtrauks sportiskās kupejas BRZ ražošanu mazā pieprasījuma dēļ.

Subaru jau pārtraucis pasūtījumu pieņemšanu modeļa BRZ iegādei, lēmumu skaidrojot ar mazo interesi no klientu puses.

Subaru BRZ, kas uz konveijera stājās 2012.gada, tika ražots Japānā. Modelis tika izstrādāts kopā ar Toyota, kas tirgū laida savu modeli – Toyota 86.

Subaru BRZ bija sportiska kupeja ar 2+2 sēdvietu konfigurāciju. Automobilis aprīkots ar 2,0 litru 200 Zs benzīna motoru, 100 km/h sasniedz 7,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 226 km/h.

Abas japāņu ražotāju sportiskās kupejas savulaik tika piedāvātas arī Eiropas tirgū, taču ne viena, ne otra ar panākumiem lepoties nevarēja.

Neoficiāla informācija liecina, ka Subaru uzsācis darbu pie jaunās paaudzes BRZ. Arī jaunais modelis top sadarbībā ar Toyota. Precīzs modeļa parādīšanās datums tirgū joprojām nav zināms. Iespējams, ka jaunais Subaru BRZ saņems hibrīda spēkstaciju.

 

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
arba 1.augusts 2020 21:18
10 2 Atbildēt

Musu fipsteru paaudzei labi vadams labi izsvarots labi braucams stabils auto nav vajadzigs - viniem vajag ekologiju, ekranus , joslu lasitajus, glazu turetajus un citus s..

Hmmm 1.augusts 2020 17:22
4 1 Atbildēt

Kur tad vispar vins ar saviem 200 zs der? Iedomajies, noperc so pa 30+ pakam un skaties ka tevi piesmej 20 gadigs nopists 3l dizelbembis ar check engine paneli... karoce jabut drusku jocigam lai so pirktu, jo musdienas ir 2l gimenes universali kas ir atraki par so

WALA 1.augusts 2020 18:15
4 1 Atbildēt

Ja butu ar to auto pabraucis - saprastu ka auto ir labu labais, bet diemžēl kā visas foršās rktaļlietas nav sevišķi praktisks, un attiecīgi tie kas varetu atļauties, tiem tas auto īsti neder, un tie kas jamo gribētu , tas ir mazluet par dārgu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti