Tikai 350 000 dolāru - Silvestrs Stallone pārdod savu pagarināto Cadillac (+ FOTO) 23

 
iAuto | 14.augusts 2020 10:23

Holividas kinoaktieris Silvestrs Stallone, kas ziedu laikus piedzīvoja 70.-80.gados, piedaloties asa sižeta filmu uzņemšanās, izlicis pārdošanā savu pēc īpaša pasūtījuma izgatavoto Cadillac apvidus auto.

Stallones Cadillac, kas standarta Escalade ESV garumā pārsniedz par 50,8 cm, izstrādāts sadarbībā ar Becker Automotive Design, piedaloties arī pašam aktierim. Automobilis pārbūvēts tā, lai salonā ar īpašu komfortu varētu pārvietoties vismaz pieci pasažieri. To rīcībā ir sēdekļi ar masāžas un termoregulācijas funkcijām, elektriski logu aizkari, nolaižami galdiņi, minibārs, piekļuve internetam, 12 collu LCD televizors aizmugurē sēdošajiem pasažieriem un 43 collu UHD LCD televizors elektriski nolaižamā starpsienā, kas atdala pasažieru salonu no šofera darbavietas.

Stallone paskaidrojis, ka pārdod automašīnu tādēļ, ka viņam vairs nav “vajadzības” pēc automašīnas “īpašam mērķim”. 74 gadus vecais aktieris uzsver, ka borta elektronika un braukšanas kvalitāte ir nepārspējama, izsakot cerību, ka jaunais īpašnieks varēs gadiem ilgi izmantot šo lieliski izstrādāto transportlīdzekli.

Zināms, ka Becker Cadillac ESV nobraukums ir vien 1609 km, bet aktieris par to samaksājis 409 000 dolāru.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 14.augusts 2020 14:28
10 1 Atbildēt

Kalifornijā ???

juhū 14.augusts 2020 14:50
10 0 Atbildēt

Kalifornijā pat viencexperds būtu labi saglabājies. Ne tik labi kā Stallone, protams, bet tomēr)))

Tele2 14.augusts 2020 18:18
7 13 Atbildēt

350k par sūda kadiju? Esiet reāli, tas ir fords, kurš ir nedaudz kvalitatīvāk montēts, nu un materiāli ir nedaudz kvalitatīvāki.

Protams āra skaņu līmenis joprojām kaut kāda golfa līmenī. Amerikāņi neprot būvēt premium auto. Viņiem premimums skaitās ar nedaidz labākas kvalitātes dermantīnu apšūti krēsli un par vienu samorezu vairāk ieskrūvēts durvju apšivkās, tas arī viss.

Nu labi šajā sūda kadijā Stallone ir papirdis, gan jau kāds slimiķis atradīsies, kurš vēlēsies to iegādāties.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti