Beļģijā izgatavos septiņus Rolls-Royce Wraith universālus 11

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 29.augusts 2020 5:03

Ljēžas tuvumā bāzētā kompānija Carat Duchatelet radījusi Shooting Brake universālu uz Rolls-Royce Wraith bāzes. Pavisam tiks uzbūvēti septiņi šādi automobiļi.

Pirms dažām dienām mediji ziņoja par mistisku universālu uz Rolls-Royce bāzes, ko kāds autovadītājs bija piefiksējis degvielas uzpildes stacijā. Tagad noskaidrots, ka tas ir kompānijas Carat Duchatelet jaunākais projekts Silver Spectre. Šī kompānija, kas jau pazīstama ar Shooting Brake universāliem uz Tesla Model S un Ferrari 250 GT  bāzes, izlēmusi to pašu atkārtot ar vienu no Rolls-Royce modeļiem.

Lai Rolls-Royce Wraith pārvērstu par universālu klasisko britu automašīnu stilā, speciālistiem bija pilnībā jāpārveido jumta un aizmugures statņu konstrukcija, jāizgatavo jauns bagāžnieka vāks ar integrētu stiklu.

Interjera attēlus ražotājs nav publicējis, tomēr zināms, ka universāla salonam būs 2 + 2 sēdvietu formula ar piekļuvi bagāžas nodalījumam starp otrās rindas sēdekļiem.

Carat Duchatelet izgatavos septiņus Silver Spectre universālus. Cena vēl netiek atklāta.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
core 29.augusts 2020 17:13
9 2 Atbildēt

Eksperts stāvvietā ar savu veco vojādžeru piebrauc blakus šādam RR, pieiet pie vadītāja, un iemet ar eiro, še bomzi, sāc krāt normālai mašīnai.

Xm2 30.augusts 2020 14:15
7 0 Atbildēt

Šis ir standarts iauto! Visādi bomāri, kuri jau gadiem brauc ar savu veco lūzni, un vienīgā pieredze ar citiem auto, ir paņemot tos no kaimiņa kad savējais ir remontā, stāsta te visiem kurš ir pareizais auto, kas ir slikts un kas labs utt., reāli no šejienes kādi 10-15 cilvēki brauc ar auto kuru vērtība uz doto brīdi vismaz 30k, un 95% no šiem auto operatīvajā līzingā. Tad protams ir tadi kā viencexperts ar savu 2.5k vērto miskasti, vinš protams viss labāk zin, kurš auto ir labs, un ko galīgi nevajag pirkt uttt.

qqq 29.augusts 2020 8:19
4 8 Atbildēt

Universāls ir Passat, šis ir Shooting Brake. Un pasātam šī barjera nav pārvarama....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti