UAZ lūdz novērtēt „Buhanka” jauno dizainu 19

 

Foto: Ekrānbilde no /vk.com/uazrussia

iAuto | 5.septembris 2020 5:14

Šķiet, UAZ nopietni aizdomājies par to, ka kopš 60.gadiem ražotā „Buhanka” furgoniņš varētu iegūt jaunu izskatu.

UAZ-452 jeb tā sauktā „Buhanka” (klaipiņš) praktiski nemainīgā izskatā tiek ražota kopš tālā 1963.gada, taču tagad uzņēmuma sociālo mediju vietnēs ievietoti attēli, kuru autors ir dizaineris Andrejs Davidovs.

Attēlos redzams, ka citkārt tik miermīlīgā „Buhanka” pilnībā pārvērtusies un tagad drīzāk atgādina kādu no Angry Birds varoņiem. Apaļo starmešu vietā automobilis ieguvis šaurus, „piemiegtus” lukturis, zemu stāvu ar platiem riteņiem, riteņu arku uzlikas un agregātus sargājošo bruņu.

Rūpnīca lūdz savus klientus novērtēt speciālista veikumu, piedāvājot četru atbilžu variantus. Šobrīd gandrīz puse lietotāju jauno dizainu novērtē pozitīvi, balsojumā izvēloties opciju “Jā, tas izskatās svaigs un stilīgs”. 27 procenti atbildētāju jauno dizainu uzskata par "pretrunīgu", bet vēl 17 ieteica, lai UAZ klasisko izskatu nemaz nemaina. Gandrīz septiņi procenti aptaujas dalībnieku nopēla jauno izskatu, kritizējot optikas formu un izmēru, kā arī mazo stiklojuma laukumu. Daudzi ieteica automašīnu rūpnīcai nesteigties mainīt dizainu, bet piestrādāt, lai uzlabotu pašreizējā UAZ-452 ražošanas kvalitāti.

Savukārt attēlu autors, dizaineris Andrejs Davidovs savā Instagram kontā atzīmējis, ka jauno dizainu izstrādājis „par godu PSRS simtgadei”.

 

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.septembris 2020 10:25
21 1 Atbildēt

Priekš krieviem tāds būs pārāk dārgs. Krievijas ekonomika ir Meksikas līmenī, bet dzīves līmenis pat zemāk, jo vidējās algas Meksikā ir 716, Krievijā 540 USD.

Krieviju vislabāk salīdzināt ar Āfriku. Lūk Krievijas reģionu algas salīdzinājumā ar Āfrikas valstīm.

viencexperc 6.septembris 2020 10:03
9 1 Atbildēt

Atklāšu noslēpumu. Ne Āfrikas valstīs, ne Meksikā, cilvēki nemaksā par apkuri. Komunālie stipri lētāki. Bet Krievijā viss ir dārgāks.

nu nu 5.septembris 2020 9:22
6 2 Atbildēt

Par stiklojumu nezinu,jo sānus neredz,bet lukturi tiešām maziņi priekš tik liela auto. Pat ''vieglajiem'' ir lielāki.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti