Jaunie BMW M3 un M4 - tagad oficiāli (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.septembris 2020 10:24

BMW sarīkojis sportisko modeļu M3 un M4 oficiālo prezentāciju, iepazīstinot ar abiem modeļiem, kas tiek neviennozīmīgi vērtēti, vispirms jau milzīgās radiatora restes dēļ.

Abi modeļi ieguvuši vienotu, izteikti sportisku stilu ar milzīgo vertikālo radiatora resti, lielām gaisa pieplūdes atverēm, profilētu motora pārsegu, oglekļa šķiedras pastiprinātu jumtu, aizmugures spoileri, difuzoru un četrām apaļām izplūdes sistēmas izejām.

Salonā ir M sporta sēdekļi, ko par piemaksu varēs nomainīt pret kausveida sēdekļiem ar oglekļa šķiedras karkasu. Pēdējie ir gandrīz 10 kg vieglāki. 

Zināms, ka M3 krāsu piedāvājumu papildinās ekskluzīvais Isle of Man Green zaļais tonis, bet M4 varēs dižoties ar Sao Paolo Yellow.
 
Motortelpā abiem modeļiem tiks montēts rindas trīslitru turbomotors ar diviem kompresoriem. Šis agregāts, kas tiek izmantots arī krosoveriem X3 M un X4 M, attīsta 480 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu un ir paredzēts bāzes versijām ar aizmugures riteņu piedziņu un sešu pakāpju mehānisko kārbu.

Competition modifikācijā motors attīsta 510 Zs, ir komplektēts ar īpaši sportiski noskaņoto M Steptronic automātu un pilnpiedziņas transmisiju, ko par piemaksu varēs iegūt arī 480 Zs versijas.

Foto: Publicitātes attēls

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 24.septembris 2020 11:29
7 3 Atbildēt

Man jau šķiet, ka problēma ir tevī pašā, neviens jau neliedz kritizēt, tikai parasti jau kritizētāji neliek pretī nekādus argumentus. Manuprāt, lai kritizētu kaut ko, pašam tas ir jāpārbauda. Nu cik no šejieniešiem brauc ar m3, vai m4? Ļauj minēt pilnīgi neviens! Tad, ko tu vari pastāstīt par šo auto, ja neesi tajā pat sēdējis? Neko, tu vari tikai apspriest tā dizainu, kurš tev nepatīk, un tas ir ok, man arī tā priekša šķiet nu diezgan pretīga, bet jāredz dzīvē. Piemēram x5 un x7 lielās nāsis man arī nepatik, lai gan dzīvē vismaz x7 izskatās ok, proti citādāk nekā redzot to bildēs.

Piemērum tu pašlaik par šo auto nesaki ne vārda, tikai čīksti par to, ka tevi kāds apvaino.

s 24.septembris 2020 15:38
4 1 Atbildēt

Tu tiešām esi savāds.

Es domāju vispārināti, ja neesi pamanījis tad daudzi šeit "noliks" jebko tikai tādēļ, ka viņiem vienreiz dzīvē tāds auto būs nogriezis ceļu, vai turīgajam kaimiņam tāds ir!

Nu ko Tu vari pastāstīt par m sērijas bmw?

Es personīgi esmu braucis ar e46 m3, e92 m3, e60 m5. Un vizināts pa trasi ar e46 m3 cls, un f10 m5.

Par volgu un zapiņu ir tā, ka visi zin, ka tie auto ir sūdi, un tomēr ja tev pavaicās par to, kāda atsķirība vadāmībā ir volgai un 70 gadu volvo, ko tu atbildētu?

Kā jau teicu, es šeit runāju vismaz par kaut cik saturīgiem salīdzinājumiem nevis vienkārši - man nepatīk, sūds, miskaste utt.

P.s.

Turklāt par ko tu cepies? Neviens taču tev nebrauc virsū tikai tapēc, ka tev vizuāli šis auto nepatīk.

viencexperc 24.septembris 2020 15:38
4 4 Atbildēt

Pareizi. Kvadrātainie dibeni vairs nav modē. Tagad modē ir resnas, ļumīgas di*sas, tāpēc BMW priekšdaļā nomainīja dibenvaigu formu.

Bet zilīšiem jau patīk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti