Hyundai iepazīstina ar modernizēto i30 N (+ FOTO) 6

 
iAuto | 25.septembris 2020 14:04

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai parādījis sportiskā hečbeka i30 N modernizēto versiju, kas Eiropas tirgū kļūs pieejama 2021.gada pirmajā pusē.

Jauno modeli varēs atpazīt pēc radiatora restes, kas veidota sedana Sonata stilā, citas formas gaisa pievadiem un V-veida dienas gaitas lukturiem. Uzmanīgāks vērotājs pamanīs, ka izmēros pieaudzis ne tikai spoileris uz bagāžnieka vāka, bet arī izplūdes sistēmas uzgaļi.

Sportiskā hečbeka bāzes versijai joprojām tiek uzstādīts divlitru četrcilindru turbomotors ar 250 Zs (353 Nm) jaudu, bet Performance versijas agregāks kļuvis nedaudz spēcīgāks un agrāko 275 Zs (353 Nm) tagad attīsta 280 Zs (392 Nm). Ar šādu motoru aprīkots hečbeks 100 km/h tagad sasniedz 5,9 sekundēs – par 0,2 sekundēm ātrāk nekā priekštecis. Maksimālais ātrums abām versijām vienāds – 250 km/h. N versijas motori var sadarboties ar 6MK vai jaunieviesto astoņu pakāpju N DCT robotizēto pārnesumkārbu. Pēdējai ir trīs braukšanas režīmi un NGS (N Grin Shift) funkcija, ko aktivizē ar pogu uz stūres – šajā gadījumā vadītāja rīcībā uz 20 sekundēm būs motora maksimālā jauda.

Modernizētā i30 N aprīkojums ietver automātisko avārijas bremzēšanu ar gājēju atpazīšanu, neredzamās zonas uzraugu, Pirelli P Zero sporta riepas un bremžu mehānismus ar 360 mm diskiem.

Automašīnai pieejamas septiņas virsbūves krāsas: White, Engine Red, Sunset Red, Shadow Gray, Dark Knight, Phantom Black un Performance Blue (tikai šim modelim).

Hyundai i30 N tirgū sagaidīsim nākamā gada pirmajā pusē.

APSKATI: Pārdod: lietotu Hyundai sludinājumi

Foto: Publicitātes attēls

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Gatis 26.septembris 2020 12:12
5 0 Atbildēt

Kur General Motors foto?

viencexperc 25.septembris 2020 17:54
3 5 Atbildēt

Zilīši nesaka "rullē". Zīlīši saka - "dupsē".

Un godīgi sakot, būt zilam, - tā nav tā lieta, par ko būtu jālepojas.

viencexperc 25.septembris 2020 17:57
3 5 Atbildēt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti