Cupra laiž klajā jaudīgā Formentor bāzes modeli (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.novembris 2020 11:06

Seat augstās veiktspējas marka Cupra papildinājusi jaudīgā krosovera Formentor motoru piedāvājumu ar bāzes versiju.

Līdz šim Cupra Formentor varēja iegādāties ar 310 Zs jaudīgu četrcilindru turbomotoru, bet tagad agregātu saimi papildina bāzes versija ar 1,5 litru TSI benzīna motoru.

Šāds agregāts attīsta 150 Zs jaudu un 250 Nm griezes momentu, nodrošinot pieeju jaudīgā krosovera piedāvājumam jau par 30 696 eiro, ja pircējs izvēlēsies kombināciju ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, savukārt 32 451 eiro tiks prasīti tad, ja pasūtīts variants ar septiņu pakāpju DSG kārbu.

100 km/h Formentor bāzes modelis sasniedz 8,9 sekundēs, bet vidējais degvielas patēriņš ir 5,4-5,5 litri uz 100 km.

Standartaprīkojumā ir 18 collu vieglmetāla diski, daudzfunkcionāla sporta stūre, augstas kvalitātes krāsā "Sharp textile" apdares melni sporta sēdekļi, tonēti aizmugures stikli, trīs zonu Climatronic klimatkontrole, bezatslēgas Kessy Go pieejas funkcija un multimediju iekārta ar 10 collu ekrānu. 10,25 collu ciparu mērinstrumenti ļauj vadītājam vienmēr izcelt vissvarīgāko informāciju – izvēloties, piemēram, motora apgriezienu rādītāju kā centrālo elementu.

Bāzes modeļa komplektācijā arī joslu maiņas asistents, Front Assist palīgsistēma ar pilsētas avārijas bremzēšanas funkciju, automātiskās gaismas, noguruma kontroles asistents un ārkārtas palīdzības izsaukšanas funkcija.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 13.novembris 2020 15:35
1 0 Atbildēt

"Šāds agregāts attīsta 150 Zs jaudu un 250 Nm griezes MOTORU ..."- palabojat kļūdiņu !!!

WALA 13.novembris 2020 15:37
1 0 Atbildēt

Bet vispār teksts ir diezgan murgains un grūti lasāms, dēļ liekas "daiļrunības" lai neteiktu rupjāk ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti