Volkswagen nosauc Arteon Plug-in eHybrid cenas (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.novembris 2020 5:40

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen atklājusi sava flagmaņa Arteon hibrīdmodifikācijas cenas, kas sāksies no atzīmes 51 064 eiro.

Volkswagen Arteon saimei pievienojies Plug-in hibrīdmodelis, kas būs pieejams gan standarta modelim, gan Shooting Brake universālam.

Arteon eHybrid komplektēts hibrīdsistēmu, kuras kopējā jauda ir 218 Zs un 400 Nm. 100 km/h šāds automobilis sasniedz 7,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 222 km/h. Ar elektrību eHybrid var veikt 59 km (57 km universāls) vajadzības gadījumā paātrinoties līdz pat 140 km/h.  

Tā kā akumulators tiek atkārtoti daļēji uzlādēts, izmantojot atgūto bremzēšanas enerģiju, un braukšana līdz noteiktam kilometru skaitam iespējama arī elektriskā režīmā, VW Arteon eHybrid kopējā tāldarbība sniedzas pāri 900 kilometriem.

Arteon eHybrid jau kļuvis pieejams pasūtīšanai. Vācijā tas maksās vismaz 51 064 eiro, bet universāls būs 900 eiro dārgāks.

Hibrīdmodelis tiks piedāvāts greznajā Elegance vai sportiskajā R-Line versijā. Abas versijas jau standarta izpildījumā aprīkotas ar diožu lukturiem, ciparu mērinstrumentiem, apsildāmiem sēdekļiem, progresīvo stūres iekārtu, automātisko klimatkontroli, parkošanās palīgsistēmu, adaptīvo kruīzkontroli, automātisko ārkārtas bremzēšanas sistēmu un ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dulli,vai? 29.novembris 2020 13:58
2 1 Atbildēt

Kāds vēl Shooting Brake folksvāģim? Viņi pat nesaprot, ko tas nozīmē. Nevar kuru katru universāli ar mazāku grabažtelpu lepno nosaukt par shooting brake.

eidis 30.novembris 2020 9:08
1 0 Atbildēt

tas tiešām nav shooting brake

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti