Vislētākais Nissan – vēl lētāks nekā gaidīts (+ FOTO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.decembris 2020 14:58

Nissan laidis klajā savu mazāko un lētāko krosoveru Magnite. Indijas tirgum paredzētais modelis izrādījies vēl lētāks nekā tika solīts iepriekš.

Nissan Indijas tirgū sācis piedāvāt savu jaunāko krosoveru Magnite, kas vienlaicīgi ir arī ražotāja mazākais un lētākais piedāvājums šajā automobiļu segmentā. Magnite sākumcena ir 499 000 rūpiju jeb aptuveni 5400 eiro. Pavisam ir četras komplektācijas un dārgākās cena ir 935 000 rūpiju (10 300 eiro).

Jau bāzes versijā Magnite būs apgādāts ar diožu lukturiem, gaisa drošības spilvenu vadītājam un pasažierim, stabilizācijas un vilkmes kontroles sistēmām, kondicionieri un parkošanās sensoriem aizmugurē.

Dārgākā varianta komplektu papildina diožu dienasgaismas, centrālā atslēga, atpakaļskata kamera un multimediji ar 8 collu ekrānu.

Savukārt visdārgākais Magnite iepriecinās ar diožu tehniku visiem lukturiem, apkārtskata kamerām, ādas salonu un kruīzkontroli. Būs arī multifunkciju stūre un bezvadu uzlādes niša viedtālrunim.

Motoru klāstu veido 1,0 litru atmosfēriskais motors ar 72 Zs jaudu, kā arī trīscilindru turbo agregāts ar 95 Zs. Pirmajā gadījumā dzinējs savienots ar piecu pakāpju mehānisko, otrā – ar 5MK vai variatoru.

 Sākumā Nissan Magnite būs pieejams tikai Indijas tirgū, vēlāk – arī citos pasaules tirgos.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Latvietis 4.decembris 2020 11:52
6 0 Atbildēt

Beidzot Latvijas Tautas Algām Atbilstoš Auto. Un nemaz tik slikti Neizskatās.

LMT 3.decembris 2020 15:46
4 2 Atbildēt

Var ņemt!

Krotow 3.decembris 2020 17:17
3 2 Atbildēt

Un visu to LED ziemassvētku eglīti pārdod pa 5400€ rupjo naudu analogā? Šaubos gan. Un kur tad ir lētākā varianta apraksts? Tur motors un lukturi vispār ietilpst vai priekšā jājūdz kaimiņa govs?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Xpeng G6 kļūst pieejams Eiropā 3

Ķīnas autobūves uzņēmums Xpeng uzsācis elektriskā SUV Coupe G6 pārdošanu Eiropas tirgū. Sākumā tās ir četras valstis, taču turpinājums sekos. Lasīt vairāk

 

Drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām (+ VIDEO) 18

Parasti rudenī vērojamas garas rindas pie riepu servisiem, jo autovadītāji teju vienā brīdī ir nolēmuši mainīt vasaras riepas pret ziemas. Pavasarī aina pavisam citādāka. Riepu maiņu process notiek bez garām rindām, tomēr drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām. Ko ņemt vērā, izvēloties vasaras riepas? Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 16

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti