Vislētākais Nissan – vēl lētāks nekā gaidīts (+ FOTO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.decembris 2020 14:58

Nissan laidis klajā savu mazāko un lētāko krosoveru Magnite. Indijas tirgum paredzētais modelis izrādījies vēl lētāks nekā tika solīts iepriekš.

Nissan Indijas tirgū sācis piedāvāt savu jaunāko krosoveru Magnite, kas vienlaicīgi ir arī ražotāja mazākais un lētākais piedāvājums šajā automobiļu segmentā. Magnite sākumcena ir 499 000 rūpiju jeb aptuveni 5400 eiro. Pavisam ir četras komplektācijas un dārgākās cena ir 935 000 rūpiju (10 300 eiro).

Jau bāzes versijā Magnite būs apgādāts ar diožu lukturiem, gaisa drošības spilvenu vadītājam un pasažierim, stabilizācijas un vilkmes kontroles sistēmām, kondicionieri un parkošanās sensoriem aizmugurē.

Dārgākā varianta komplektu papildina diožu dienasgaismas, centrālā atslēga, atpakaļskata kamera un multimediji ar 8 collu ekrānu.

Savukārt visdārgākais Magnite iepriecinās ar diožu tehniku visiem lukturiem, apkārtskata kamerām, ādas salonu un kruīzkontroli. Būs arī multifunkciju stūre un bezvadu uzlādes niša viedtālrunim.

Motoru klāstu veido 1,0 litru atmosfēriskais motors ar 72 Zs jaudu, kā arī trīscilindru turbo agregāts ar 95 Zs. Pirmajā gadījumā dzinējs savienots ar piecu pakāpju mehānisko, otrā – ar 5MK vai variatoru.

 Sākumā Nissan Magnite būs pieejams tikai Indijas tirgū, vēlāk – arī citos pasaules tirgos.

 

 
Visi komentāri
 
LMT 3.decembris 2020 15:46
4 2 Atbildēt

Var ņemt!

Krotow 3.decembris 2020 17:17
3 2 Atbildēt

Un visu to LED ziemassvētku eglīti pārdod pa 5400€ rupjo naudu analogā? Šaubos gan. Un kur tad ir lētākā varianta apraksts? Tur motors un lukturi vispār ietilpst vai priekšā jājūdz kaimiņa govs?

core 3.decembris 2020 22:44
1 0 Atbildēt

Izlasi vēlreiz rakstu... lēnāk

Latvietis 4.decembris 2020 11:52
6 0 Atbildēt

Beidzot Latvijas Tautas Algām Atbilstoš Auto. Un nemaz tik slikti Neizskatās.

murx 4.decembris 2020 17:36
0 0 Atbildēt

Ak Dievs, redzi Nissan, lasi RENO!

Pss 6.decembris 2020 9:12
0 0 Atbildēt

Bet tu taču vari braukt ar roku pa pliku d...u , un sapņot ka kādreiz varēsi mogo audi iegādāties... 5400€ iemaksasi, gan jau a6 kāda 2006 gada sanāks, un tikai nieka turpmākos 5 gadus pa 200€ mēnesī,

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti