Gandrīz 20 mašīnas minūtē – kurš ražotājs ir visražīgākais? 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.decembris 2020 5:08

Portāls Money Shake izpētījis, kurš autoražotājs strādā visnaskāk un, cik automašīnas tas izgatavo vienas minūtes laikā.

Visvairāk automašīnu vienas minūtes laikā saražo Toyota – 19,9, bet tikai nedaudz tai zaudē Volkswagen koncerns ar visām tajā ietilpstošajām markām – 19,8. Pirmo trijnieku noslēdz Hyundai (13,7), kam seko General Motors (13), Ford (12,2) un Nissan (11).

Septīto ailīti šajā sarakstā ieņem Honda (10), aiz sevis atstājot FCA (Fiat Chrysler) koncernu (8,8), Renault (7,9) un PSA (Peugeot-Citroen) - 6,9.

Aiz pirmā desmita robežām palika tādi labi pazīstami ražotāji kā Suzuki (6,3), SIAC (5,5), Daimler (4,8), BMW (4,8), Geely (3,7), Changan (3,1), Mazda (3,1), Dongfeng (2,8), BIAC (2,4) un Mitsubishi (2,3).

Jāatzīmē gan, ka pētījums ir visai subjektīvs, jo dažos gadījumos Money Shake ņēma vērā atsevišķu marku rezultātus, bet citos – visa koncerna iespēto.  

Uzņēmumi, kas ražo elektriskos transportlīdzekļus, tika iedalīti atsevišķā sarakstā. Šajā gadījumā tika ņemts vērā saražoto eksemplāru skaits stundā. Tesla iekļuva labāko pieciniekā ar rezultātu 42 elektriskās automašīnas stundā, divi Ķīnas uzņēmumi BYD (26) un BJEV (18) ieņēma otro un trešo vietu, atstājot aiz sevis BMW (15) un Nissan (10).

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 4.decembris 2020 8:21
4 2 Atbildēt

Pamuļķis teiks, - ka tas nevar būt. Automašīnas būvē citplanētieši.

Jo tieši tā viņi apgalvo, kad uzzin, ka Heopsa piramīda tika uzbūvēta ar ātrumu - 315 akmeņi diennaktī ( ja 8 stundas darba laiks, tad 40 akmeņi stundā), bet ja ņemt vērā, ka piramīdas būvēja tikai plūdu sezonā, nevis visu gadu, tad vēl, vismaz 2 reizes ātrāk.

Conqueror 4.decembris 2020 11:49
1 1 Atbildēt

nū, uz heopsa piramīdu cilvēki vilka akmeņus kamēr saule (dievs Ra) spīd, un noteikti, kā nokrita vai nomira, tā uzreiz cits vietā stājās - antīkais konveijers

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 1

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 12

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti