KIA noliedz krievu blogera atklājumu par jaunajiem un jau sarūsējušajiem automobiļiem 6

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 9.decembris 2020 15:19

KIA Krievijas pārstāvniecība izskaidrojusi rūsai līdzīgo plankumu parādīšanos uz gluži jaunajiem automobiļiem, ko bija atklājis krievu blogeris ProDrive. Rūsa tā neesot.

Dienvidkorejas autoražotāja pārstāvji apgalvo, ka ar virsbūves krāsojumu viss ir kārtībā, bet plankumi esot radušies no putekļiem, kas uz šīm vietām nosēdušies transportēšanas uz uzglabāšanas laikā.  

Pirmās ziņas par to, ka pilnīgi jaunie Kia K5 sarūsē “jau dīleru centros” parādījās šī gada novembrī, tikai pāris mēnešus pēc jaunā modeļa nonākšanas tirgū. Vēlāk blogeris ProDrive savā Youtube kanālā publicēja video, kurā viņš trīs markas dīlercentros pārbauda septiņas Kia K5 automašīnas un gandrīz visiem eksemplāriem atklāj rūsas plankumus uz bagāžnieka malas. Toreiz tika pieņemts, ka korozija veidojas tāpēc, ka ūdens, putekļi un netīrumi nokļūst zem bagāžas nodalījuma vāka blīvgumijām.

Šo informāciju bez ievērības neatstāja arī Kia, kas uzdeva savai kvalitātes nodaļai pārbaudīt vairāku desmitu automašīnu virsbūvju stāvokli. Uzņēmuma speciālisti nonāca pie secinājuma, ka nevienā no pārbaudītajām automašīnām nebija krāsas bojājumu pazīmju.

“Šos traipus izraisa metāla putekļu oksidēšanās, kas transportlīdzekļu uzglabāšanas un transportēšanas laikā nokļūst uz korpusa virsmas un tiek noņemti, neatstājot pēdas. Mēs jau esam ieviesuši papildu nosacījumus, kas nākotnē novērsīs šādas situācijas atkārtošanos, laikraksts Izvestija citē zīmola preses dienestu.

Kia K5 jaunās paaudzes modelis Krievijas tirgū kļuva pieejams no 1. septembra. Statistikas dati liecina, ka kopš tā laika pārdoti vairāk nekā seši tūkstoši biznesa klases sedana eksemplāru.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
krievi 9.decembris 2020 16:03
7 1 Atbildēt

Tirgo netīras mašīnas?

And 9.decembris 2020 21:40
5 1 Atbildēt

Tā nav rūsa, tie ir plankumi. Teica Kia. XD

Andrejs 9.decembris 2020 21:54
1 7 Atbildēt

Latvieši piedziedās da jebko lai tik notirgotu, savu preci

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti