Jaunais Opel Vivaro-e ir atzīts par 2021. gada starptautisko autofurgonu 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Opel | 22.decembris 2020 14:48

Ekspertu žūrija: 24 žurnālisti un izdevēji izvēlējušies Vivaro-e kā gada autofurgonu

Jaunais Opel Vivaro ir 2021. gada starptautiskais autofurgons (IVOTY). Vācu autoražotāja pilnībā elektrisko furgonu izvēlējās ekspertu žūrija, kurā bija 24 neatkarīgu vieglā komerctransporta žurnālu žurnālisti un izdevēji.

Pieejams trīs garumos un ar daudziem virsbūves variantiem, elektriskais Vivaro-e ļauj profesionāļiem izbaudīt bezkompromisa nulles emisijas mobilitāti – daudz vairāk kā tikai “pēdējas jūdzes” piegādem. Atkarībā no vajadzībām, Vivaro-e klienti var izvēlēties starp diviem litija jonu akumulatora izmēriem: ar 75 kWh jaudu un attālumu līdz 330 kilometriem vai tiem, kas ikdienā transportlīdzekli lieto īsākiem braucieniem, ar 50 kWh jaudu un 230 km veicamo attālumu, abi WLTP testa ciklā.

“Mēs esam ļoti lepni, ka jaunais Vivaro-e ir ticis atzīts par 2021. gada starptautisko autofurgonu.” sacīja Opel izpilddirektors Mihaels Lohšellers, “Es vēlētos pateikt lielu paldies “IVOTY” žūrijas ekspertiem par šo balvu, kas ir lielākais sapnis vieglā komerctransporta biznesā. Vivaro-e nosaka jaunus standartus savā tirgus segmentā un vada Opel vieglā komerctransporta modeļu klāsta elektrifikāciju. Nākamajā gadā mēs pievienosim Combo un Movano “e” variantus, kas nozīmē, ka tas tiks pilnībā elektrificēts līdz 2021. gada beigām! Šobrīd Opel straujiem soļiem elektrificē visu savu modeļu klāstu, un ne mazāk kā pieci modeļi jau ir pieejami vai nu kā akumulatoru elektriskās versijas, vai hibrīda transportlīdzekļi. Līdz 2024. gadam būs elektrificētas visu mūsu vieglo automašīnu un vieglā komerctransporta versijas.”

Jaunais Vivaro-e piedāvā ārkārtīgi plašu vadītāja palīgsistēmu klāstu, ko atzinīgi novērtējusi IVOTY žūrija. Papildus projekcijas ekrānam, Vivaro-e aprīkots ar joslas saglabāšanas asistentu, paplašinātu ceļa zīmju atpazīšanu, vadītāja miegainības brīdinājumu, brīdinājumu par sadursmi priekšā un automātisku avārijas bremzēšanu.

Opel jau ieguva Starptautisko gada autofurgona balvu ar Astra Van 1999. gadā, pirmās paaudzes Vivaro 2002. gadā un Combo 2019. gadā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
HE 22.decembris 2020 15:35
4 0 Atbildēt

Ja lietos ātro uzlādi rūsēs ātrāk...

LMT 22.decembris 2020 15:28
3 0 Atbildēt

Vai eOpeļi rūsēs tāpat kā parastie?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti