Jaunais Opel Vivaro-e ir atzīts par 2021. gada starptautisko autofurgonu 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Opel | 22.decembris 2020 14:48

Ekspertu žūrija: 24 žurnālisti un izdevēji izvēlējušies Vivaro-e kā gada autofurgonu

Jaunais Opel Vivaro ir 2021. gada starptautiskais autofurgons (IVOTY). Vācu autoražotāja pilnībā elektrisko furgonu izvēlējās ekspertu žūrija, kurā bija 24 neatkarīgu vieglā komerctransporta žurnālu žurnālisti un izdevēji.

Pieejams trīs garumos un ar daudziem virsbūves variantiem, elektriskais Vivaro-e ļauj profesionāļiem izbaudīt bezkompromisa nulles emisijas mobilitāti – daudz vairāk kā tikai “pēdējas jūdzes” piegādem. Atkarībā no vajadzībām, Vivaro-e klienti var izvēlēties starp diviem litija jonu akumulatora izmēriem: ar 75 kWh jaudu un attālumu līdz 330 kilometriem vai tiem, kas ikdienā transportlīdzekli lieto īsākiem braucieniem, ar 50 kWh jaudu un 230 km veicamo attālumu, abi WLTP testa ciklā.

“Mēs esam ļoti lepni, ka jaunais Vivaro-e ir ticis atzīts par 2021. gada starptautisko autofurgonu.” sacīja Opel izpilddirektors Mihaels Lohšellers, “Es vēlētos pateikt lielu paldies “IVOTY” žūrijas ekspertiem par šo balvu, kas ir lielākais sapnis vieglā komerctransporta biznesā. Vivaro-e nosaka jaunus standartus savā tirgus segmentā un vada Opel vieglā komerctransporta modeļu klāsta elektrifikāciju. Nākamajā gadā mēs pievienosim Combo un Movano “e” variantus, kas nozīmē, ka tas tiks pilnībā elektrificēts līdz 2021. gada beigām! Šobrīd Opel straujiem soļiem elektrificē visu savu modeļu klāstu, un ne mazāk kā pieci modeļi jau ir pieejami vai nu kā akumulatoru elektriskās versijas, vai hibrīda transportlīdzekļi. Līdz 2024. gadam būs elektrificētas visu mūsu vieglo automašīnu un vieglā komerctransporta versijas.”

Jaunais Vivaro-e piedāvā ārkārtīgi plašu vadītāja palīgsistēmu klāstu, ko atzinīgi novērtējusi IVOTY žūrija. Papildus projekcijas ekrānam, Vivaro-e aprīkots ar joslas saglabāšanas asistentu, paplašinātu ceļa zīmju atpazīšanu, vadītāja miegainības brīdinājumu, brīdinājumu par sadursmi priekšā un automātisku avārijas bremzēšanu.

Opel jau ieguva Starptautisko gada autofurgona balvu ar Astra Van 1999. gadā, pirmās paaudzes Vivaro 2002. gadā un Combo 2019. gadā.

 
Visi komentāri
 
LMT 22.decembris 2020 15:28
3 0 Atbildēt

Vai eOpeļi rūsēs tāpat kā parastie?

HE 22.decembris 2020 15:35
4 0 Atbildēt

Ja lietos ātro uzlādi rūsēs ātrāk...

Ej līdzi laikam 22.decembris 2020 18:58
0 2 Atbildēt

Šis sakāmais jau ir izgājis no modes un neatbilst patiesībai. Tādi "top" zīmuļi kā mersis, bembis un protams daļa japāņu, sen opelīti ir apsteiguši, un pat skaļās vasaras naktīs var dzirdēt kā tie rūsē!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti