Vēl viens "K" - Škoda pastāsta par krosoveru Indijas tirgum (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.janvāris 2021 5:56

Škoda publicējusi jauna krosovera attēlus. Tas ir Kushaq – kompakts SUV, kas paredzēts Indijas tirgum.

Škoda krosoveru piedāvājumu jau šogad papildinās vēl viens modelis, kura nosaukums sākas ar „K” un beidzas ar „Q”. Attēlos redzams prototips, taču jau martā tiks sarīkota pirmizrāde, kur tiks parādīts sērijveida modelis ar nosaukumu Kushaq.

Kushaq prototips ir 4,25 m garš, kas par 126 mm vairāk nekā Eiropā pazīstamajam Karoq, bet riteņu garenbāzes izmērs sasniedz 2671 mm. Kushaq pamatā ir MQB-A0-IN – modernizēts Volkswagen platformas MQB-A0 variants.

Paredzams, ka Indijas tirgū Škoda Kushaq konkurēs ar Hyundai Creta un pie pircējiem dosies ar 110 Zs trīscilindru motoru bāzes versijā vai 150 Zs jaudīgu četrcilindru turbo agregātu dārgākajā variantā.

Krosoveram tiek solīts pievilcīgs dizains, plašs salons, moderna multimediju iekārta un efektīvas drošības sistēmas.

Indijas tirgū čehu krosovers pārdošanā nonāks tuvāk gada nogalei. Vai to redzēsim arī citos pasaules tirgos, rādīs laiks.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 26.janvāris 2021 9:54
2 1 Atbildēt

Līdz 2025.gadam VW grupa grib 4 reizes palielināt Indijā pārdoto auto skaitu - sasniegt veselus 5 ( piecus) !!! procentus no indijas auto tirgus.

Bet zinot, ka tur dominē - Maruti - Suzuki ( 51 % visa Indijas tirgus), Hyundai ( 17%), Mahindra (7), Tata, Honda ( 5), Toyota ( 4) ... diez vai tur gribēs pirkt vācu mēslus, ražotus čehijā. Vietējos diez vai izdosies pabīdīt, ir cerība izstumt reņus, kuri kontrolē 3% Indijas auto tirgus... bet škodas vs renault... vienos vārtos otrie.

Turklāt Indijā tirgus katru gadu aug un ja 4 reizes pieaugs ( tādi plāni, nav fakts, ka tā arī būs) pārdošanas apjomi, tas nenozīmē, ka VW grupa pacelsies no 1% uz 5%.

Tā, ka slapjie sapņi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 2

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 6

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 3

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti