Vēl viens "K" - Škoda pastāsta par krosoveru Indijas tirgum (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.janvāris 2021 5:56

Škoda publicējusi jauna krosovera attēlus. Tas ir Kushaq – kompakts SUV, kas paredzēts Indijas tirgum.

Škoda krosoveru piedāvājumu jau šogad papildinās vēl viens modelis, kura nosaukums sākas ar „K” un beidzas ar „Q”. Attēlos redzams prototips, taču jau martā tiks sarīkota pirmizrāde, kur tiks parādīts sērijveida modelis ar nosaukumu Kushaq.

Kushaq prototips ir 4,25 m garš, kas par 126 mm vairāk nekā Eiropā pazīstamajam Karoq, bet riteņu garenbāzes izmērs sasniedz 2671 mm. Kushaq pamatā ir MQB-A0-IN – modernizēts Volkswagen platformas MQB-A0 variants.

Paredzams, ka Indijas tirgū Škoda Kushaq konkurēs ar Hyundai Creta un pie pircējiem dosies ar 110 Zs trīscilindru motoru bāzes versijā vai 150 Zs jaudīgu četrcilindru turbo agregātu dārgākajā variantā.

Krosoveram tiek solīts pievilcīgs dizains, plašs salons, moderna multimediju iekārta un efektīvas drošības sistēmas.

Indijas tirgū čehu krosovers pārdošanā nonāks tuvāk gada nogalei. Vai to redzēsim arī citos pasaules tirgos, rādīs laiks.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.janvāris 2021 9:54
2 1 Atbildēt

Līdz 2025.gadam VW grupa grib 4 reizes palielināt Indijā pārdoto auto skaitu - sasniegt veselus 5 ( piecus) !!! procentus no indijas auto tirgus.

Bet zinot, ka tur dominē - Maruti - Suzuki ( 51 % visa Indijas tirgus), Hyundai ( 17%), Mahindra (7), Tata, Honda ( 5), Toyota ( 4) ... diez vai tur gribēs pirkt vācu mēslus, ražotus čehijā. Vietējos diez vai izdosies pabīdīt, ir cerība izstumt reņus, kuri kontrolē 3% Indijas auto tirgus... bet škodas vs renault... vienos vārtos otrie.

Turklāt Indijā tirgus katru gadu aug un ja 4 reizes pieaugs ( tādi plāni, nav fakts, ka tā arī būs) pārdošanas apjomi, tas nenozīmē, ka VW grupa pacelsies no 1% uz 5%.

Tā, ka slapjie sapņi.

ex 26.janvāris 2021 9:56
0 1 Atbildēt

es lasīju, ka volkswagen atdevis indijas tirgu čehiem - lai izvēršas tur pēc sirds patikas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti