Par pieņemamu cenu - elektrisks pikaps retro stilā (+ FOTO) 16

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.marts 2021 8:00

Elektrisks pikaps retro stilā par pieņemamu cenu – šāds piedāvājums ir amerikāņu jaunuzņēmumam Alpha Motor, tiesa – pagaidām uz papīra.

ASV jaunuzņēmums Alpha Motor publicējis elektriskā pikapa Wolf attēlus, cerot, ka pircējus pievilinās ne pārāk augstā cena un dizains, kāds bija modē pirms gadiem 20-30.

Uzņēmums atklāj, ka Wolf ir 4,77 m garš, 1,93 m plats un 1,69 m augsts, apveltīts ar 1,65x1,49 m izmēru kravas kasti un 40 cm augstiem bortiem. Zem priekšējā pārsega ir ietilpīgs 1770 litru bagāžas nodalījums.

Automašīnas paredzēti 75-85 kW elektromotori, kas piedzen priekšējās ass riteņus, bet par papildmaksu iespējams uzstādīt vēl vienu elektromotoru aizmugurē, kas pikapu pārvērtīs par pilnpiedziņas automobili. Wolf drīkstēs transportēt līdz 1,36 tonnām smagu piekabi, bet līdz 75 kWh ietilpības akumulatori ļaus bez papildu uzlādes nobraukt līdz 450 km. Izmantojot ātrās uzlādēšanas ierīci strāvas krājumus ar atjaunot pusstundas laikā.

Pikapa izskats ar nolūku veidots retro stilā, kam vajadzētu pievilināt konservatīvāku pircēju loku, savukārt interjerā ir viss modernajiem auto ierastais, ieskaitot ciparu mērinstrumentus un vertikāli izvietotu multimediju iekārtas ekrānu.

Zināms, ka Alpha Wolf cena sāksies no atzīmes 36 000 dolāru, taču piemaksu prasīs par jau pieminēto otru elektromotoru, pastiprinātajiem buferiem, drošības karkasu vai saules baterijām.

Alpha Wolf un pārējos ražotāja modeļus (elektriska krosa kupeja un krosovers) jau var pasūtīt, veicot priekšapmaksu, taču, kad tie varētu nonākt ražošanā, nav zināms.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 16.marts 2021 10:30
5 1 Atbildēt

Atrodi kādu vecu bet salidzinoši labi saglabājušos Datsun šasiju un ieliec kādas nosķiltas Tesla "drive-train".

iAuto 16.marts 2021 10:42
4 1 Atbildēt

Skaists auto!

Conqueror 16.marts 2021 8:40
3 2 Atbildēt

bļāviens! man tieši šitādu vajag! kad sāks ražot? kur varēs nopirkt?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti