Ar domu par jauno Aygo - Toyota prezentē Aygo X prologue (+ FOTO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.marts 2021 13:43

2021.gadā japāņi parādīs arī sērijveida modeli.

Japānas autobūves uzņēmums publicējis koncepta Aygo X prologue attēlus, liekot noprast, ka pēc šī prototipa motīviem tiks veidots arī sērijveida modelis.

Sportiskā stilā veidotais koncepts tagad vairāk līdzinās nelielam krosoveram nekā hečbekam, kas tas bija līdz šim – automašīna izceļas ar bumeranga tipa kopā savienotiem priekšējiem lukturiem, trapecveida radiatora restē integrētiem sešstūru formas miglas lukturiem un vertikāliem bremžu dzesēšanas gaisa pievadiem. Labi saskatāms arī masīvais aizmugures bamperis un sešstūrveida aizmugures stikls, ko ieskauj diožu lukturi, bet divkrāsu virsbūve liek domāt, ka klientiem būs pieejamas plašas individuālā noformējuma iespējas.

Konceptam ir lieli un stūros novietoti riteņi, augsts klīrenss, izvelkams velosipēdu turētājs un spoguļi, kuros iemontētas video kameras.

Interjera attēlu vēl nav, taču zināms, ka jaunā modeļa platformu Aygo dalīs ar Toyota kompaktākajiem modeļiem Yaris un Yaris Cross.

Toyota norāda, ka jaunās paaudzes Aygo paredzēts Eiropas tirgum un sērijveida modelis būs gatavs līdz 2021.gada nogalei.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 18.marts 2021 14:00
5 1 Atbildēt

ceru ,ka jaunajam modelim buus vismaz kaut cik sakarigas gaismas lai tumsaa nebuutu sliktaka redzamiiba nekaa braucot ar žiguli, to pašu var teikt par bremzēm . domaju ka doma nav laba šim mikro auto paaugstināt klīrensu, jo ar standarta klīrensu auto diezgan nestabils un dabut uz vaka diezgan viegli . No kura laika yaris ir kompaktklases auto, tas ir mazas klases auto, bet shis mikro, corolla jau stipri nosacits kompaktkases auto, aizmugureejiem ar sedesanu pavisam chabiigi

viencexperc 18.marts 2021 16:02
4 3 Atbildēt

Internetā, Vikipēdijā, tam rakstīts - city car. Tā pat kā smārtam. Bet šos, pārējos nosaukumus ir izkropļojuši Eiropas komunistiskie nabagi. Jo Eiropā nav full size automašīnu, tad nu viņi pamana nosaukumus - kompaktklase Eiropā uzreiz kļūst par vidējo, super kompakti par kompakto, utt.

viencexperc 18.marts 2021 17:38
3 0 Atbildēt

Ja dolārs nokristu līdz rubļa vērtībai, tad arī eiro nokristu līdz rubļa vērtībai, bet rublis - līdz Zimbabves dolāra.

Muļka hašīrs nezin, ka ASV ir 25% no pasaules ekonomikas, un pārējā arī ir cieši saistīta ar to. Visa A- Āzija atkarīga no ASV. Ķīnas, ES lielākais ekonomiskais partneris ir ASV.

Bet tev, muļķim, - viens Kalifornijas štats ir divas Krievijas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti