Volkswagen piesaka furgona Transporter 6.1 Sportline versiju (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.marts 2021 8:30

Lielbritānijā vācu komerctransportlīdzeklis pieejams arī sportiskajā Transporter 6.1 Sportline versijā ar zemāku piekari un agresīvāku izskatu.

Sportline modifikācijas pamatā ir dāsnākā komplektācija Highline, ko tagad papildina 30 mm zemāka piekare, aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, īpaša dizaina 18 collu riteņu diski, jumta spoileris un plata radiatora reste ar Volkswagen GTI modeļiem raksturīgo sarkanas krāsas horizontālo līniju. Komplektu papildina izgaismojamas sānu uzlikas, kā arī salona apdare ar alkantaru un Nappa ādu. Tikai šim modelim jaunas ekskluzīvas virsbūves krāsas Indium Grey, Fortana Red, Ravenna Blue un Copper Bronze, bet variants Sportline Black Edition pievieno melnus riteņu diskus, melni matētas sānu uzlikas, logus ar 90 procentu stikla tonējumu pasažieru-kravas modelim.

 Neraugoties uz izteikti sportisko ārieni, Transporter 6.1 Sportline galvenais uzdevums ir kravas pārvadāšana, tādēļ automobilis pieejams standarta versijā un pagarinātajā variantā, bet motortelpā atrodas divlitru turbodīzelis ar 204 Zs jaudu, kas darbojas komplektā ar 7-pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu. 100 km/h šāds motors ļauj sasniegt 8,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 203 km/h.

Transporter Sportline minimālā cena Lielbritānijā būs 42 940 mārciņu (aptuveni 55 000 eiro). Pieteikšanās sportiskā furgona iegādei tiks atklāta marta beigās, bet piegādes klientiem sāksies jūlijā.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
HE 21.marts 2021 13:00
7 10 Atbildēt

Tautas vāģim busiņi beidzās ar T4 modeli, tālāk tikai problēmas un izdevumi...

VW 21.marts 2021 11:50
3 1 Atbildēt

Kāda jēga no tāda, ja motors nav jaudīgāks?

TDIOTS 21.marts 2021 11:22
1 2 Atbildēt

Krievu ''Aker Mehanik " sen jau ir Sportlaina karavella , made by ' zģelaj sam ' , ar stipri dusmīgākiem parametriem

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti