Volkswagen piesaka furgona Transporter 6.1 Sportline versiju (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.marts 2021 8:30

Lielbritānijā vācu komerctransportlīdzeklis pieejams arī sportiskajā Transporter 6.1 Sportline versijā ar zemāku piekari un agresīvāku izskatu.

Sportline modifikācijas pamatā ir dāsnākā komplektācija Highline, ko tagad papildina 30 mm zemāka piekare, aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, īpaša dizaina 18 collu riteņu diski, jumta spoileris un plata radiatora reste ar Volkswagen GTI modeļiem raksturīgo sarkanas krāsas horizontālo līniju. Komplektu papildina izgaismojamas sānu uzlikas, kā arī salona apdare ar alkantaru un Nappa ādu. Tikai šim modelim jaunas ekskluzīvas virsbūves krāsas Indium Grey, Fortana Red, Ravenna Blue un Copper Bronze, bet variants Sportline Black Edition pievieno melnus riteņu diskus, melni matētas sānu uzlikas, logus ar 90 procentu stikla tonējumu pasažieru-kravas modelim.

 Neraugoties uz izteikti sportisko ārieni, Transporter 6.1 Sportline galvenais uzdevums ir kravas pārvadāšana, tādēļ automobilis pieejams standarta versijā un pagarinātajā variantā, bet motortelpā atrodas divlitru turbodīzelis ar 204 Zs jaudu, kas darbojas komplektā ar 7-pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu. 100 km/h šāds motors ļauj sasniegt 8,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 203 km/h.

Transporter Sportline minimālā cena Lielbritānijā būs 42 940 mārciņu (aptuveni 55 000 eiro). Pieteikšanās sportiskā furgona iegādei tiks atklāta marta beigās, bet piegādes klientiem sāksies jūlijā.

 
Visi komentāri
 
TDIOTS 21.marts 2021 11:22
1 2 Atbildēt

Krievu ''Aker Mehanik " sen jau ir Sportlaina karavella , made by ' zģelaj sam ' , ar stipri dusmīgākiem parametriem

VW 21.marts 2021 11:50
3 1 Atbildēt

Kāda jēga no tāda, ja motors nav jaudīgāks?

To 21.marts 2021 12:13
1 1 Atbildēt

paprasi lauku puikam, kas savam vecajam auģikam pieskrūvē kanalizācijas caurules izmēra izpūtēju

HE 21.marts 2021 13:00
7 10 Atbildēt

Tautas vāģim busiņi beidzās ar T4 modeli, tālāk tikai problēmas un izdevumi...

Onslow 21.marts 2021 13:27
0 1 Atbildēt

Kantains uztaisīts vēl kantaināks!

Banotā Šīra atrauga 21.marts 2021 14:36
1 1 Atbildēt

Šeit svarīgs būs Nīcas bomāra viedoklis. Ja bomzis akceptēs, tad var likt termosu izpūtēja vietā un braukt cepuri kuldams. Bet diez vai, jo pidari izņēmuši manuālo kārbu un kā mēs zinām, tie kuri nemāk pārslēgt ātrumus - tie nemāk braukt!

Ar siltiem sveicieniem,

Teslas īpašnieki

Žanis 25.marts 2021 15:11
0 1 Atbildēt

Vegánu auto

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti