Jaunais Ford Bronco tālu netiek? – ASV pārdošanā izlikti seši, gluži jauni avārijās cietuši apvidnieki 6

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 23.marts 2021 12:29

Jaunais Ford Bronco tirgū ir nepilnu gadu, taču interneta tirdzniecības platforma Copart.com piedāvā jau veselus sešus Bronco, kas piedzīvojuši avārijas, nokalpojot saviem īpašniekiem vien dažus tūkstošus kilometru.

 Copart piedāvājumā var atrast Bronco Sport no Čikāgas, kas nobraucis vien 1500 km. Automašīnai avārijā cietusi aizmugures daļa un pārdevējs par to prasa 33 500 dolāru.

29 000 dolāru tiek prasīti par līdzīgu modeli ar melnas krāsas virsbūvi no Kanzasas, kas ceļu satiksmes negadījumā apgāzies un aizdedzies.  

Čikāgā atrodas vēl viens Ford Bronco Sport, kas saņēmis spēcīgu triecienu korpusa aizmugures daļas kreisajā pusē, bet vēl divi automobiļi izlikti pārdošanā ar priekšējās daļas bojājumiem. Abi nobraukuši vien attiecīgi 2272 un 1372 km.  

Visbeidzot Pitsburgā savu pircēju gaida Bronco, kas noripojis vien 415 km un vairs nav lietojams pēc nopietnas avārijas, kurā sabojāta priekšpuse.

Bronco Sport ir aprīkots ar 1,5 litru EcoBoost motoru. Dzinēja jauda - 184 ZS un 258 ņūtonmetri. Motoru klāstā ir arī divu litru agregāts ar 249 Zs un 373 Nm. Abi motori darbojas komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tedis 23.marts 2021 12:55
6 1 Atbildēt

29 pakas par sasistu un degušu, būtībā norakstāmu auto?!

Tādu vispār iespējams atjaunot, lai izmaksas nepārsniegtu jauna auto cenu?

imzz 23.marts 2021 13:53
3 0 Atbildēt

Nu, tāpēc jau arī sportiskai braukšanai lietoti :-/

Bronco 23.marts 2021 13:01
1 0 Atbildēt

Bronco štatos joprojām ļoti pieprasīts - pieprasījums pārsniedz piedāvājumu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti