Subaru Outback jaunā paaudze Eiropā no maija (+ FOTO) 16

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 25.marts 2021 5:37

Maijā Subaru uzsāks pilnpiedziņas universāla Outback jaunās paaudzes modeļa pārdošanu. Vācijā tā cena būs vismaz 40 890 eiro.

Par šo cenu pircējs saņem Subaru Outback bāzes modeli, kura aprīkojums ietver 11,6 collu multimediju skārienekrānu, apsildāmu stūri, elektriski regulējamus priekšējos un apsildāmus aizmugures sēdekļus. Komplektā arī divu zonu klimatkontrole, diožu lukturi ar dinamisko līkumu izgaismošanas funkciju un adaptīvajām tālajām gaismām, kā arī uzlabotais Eyesight drošības sistēmu komplekss, kas ietver vairākas modernas tehnoloģijas, tostarp aktīvo joslas uzturēšanas asistentu un izvairīšanās palīgsistēmu ar aktīvo piestūrēšanas funkciju.   

42 890 eiro vērtā Active komplektācija pievieno navigācijas sistēmu, kura trīs gadu garumā tiks regulāri un bez maksas atjaunināta, bet Outback Exclusive Cross (no 43 790 eiro), kas atšķirsies ar melnas krāsas spoguļiem un jumta antenu, radiatora restes dekoru, alumīnija pedāļu uzlikām un Cross stila mākslīgās ādas apdares sēdekļiem, aprīkots ar jumta bagāžas sliedēm, kur varēs novietot līdz 318 kg smagu kravu.   

Visdārgākā versija Outback Platinum (45 990 eiro) piedāvā, tostarp: Nappa ādas sēdekļus ar automātisko regulēšanu muguras atslodzei, 360 grādu kameras, Harman/Kardon mūziku ar 10 skaļruņiem un sabvūferi, stikla jumta lūku.

Līdz ar tirdzniecības startu noteiktu laiku pārdošanā būs arī jaunā Outback ierobežotā skaita Edition Trend 40 versija (no 39 990 eiro), kas izveidota, atzīmējot japāņu markas 40 gadus Vācijas tirgū.

Visi Outback modeļi komplektēti ar 2,5 litru boksermotoru, kas attīsta 169 Zs (252 Nm) un darbojas komplektā ar pilnpiedziņu un Lineartronic bezpakāpju transmisiju.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WTF 25.marts 2021 13:07
11 1 Atbildēt

Mjaa..neko sev. 1kārt - modelis jau kādu laiku ir ASV un nekas jauns nav. 2. kārt - cenas ir absolūti neadekvātas. Top versija 45 k..tur kā minimums jābūt vismaz 5 k nost, ja ne vairāk. Motors ar vājš - normāliem ceļiem (tie gan LV nav) neder. Garantija - vismaz esošam modelim - 3 gadi.. nav nopietni, laikā kad Toyota un co piedāvā 5. Patiesībā nedaudz žēl - Outback un Subaru zīmols ir cienījams, arī kvalitāte nav problēma. Bet nu nesaprātīga cenu, garantijas, motoru politika daudz potenciālo pircēju atbaidīs. S

Shiira banotaa atrauga 25.marts 2021 10:44
5 2 Atbildēt

Izslēdzot no piedāvājuma turbo motorus, subaaru eiropā sevi ir noracis.

WTF 25.marts 2021 18:04
3 1 Atbildēt

Oldskūla cienītāji ir tik maz, ka nav jēgas ar dīzeļiem krāmēties, tā vispār ir pagātne un nišas ražotājs kā Subaru/ Fuji Heavy Industries ar to neriskēs. Hibrīds būtu ļoti optimāls risinājums, saprotot, ka elektroauto bums Latvijā, par spīti masīvai propagandai, ir dažu elektrofrīku vai privātmāju īpašnieku sapņi. Bet Subaru mild hybrid ir nenopietni, vismaz šobrīd. Būtu aizņēmušies no Toyotas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti