Jeep modernizējis krosoveru Compass (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.aprīlis 2021 5:10

Stellantis koncerna marka Jeep iepazīstinājusi ar modernizēto Compass, kas Eiropas dīlercentros kļūs pieejams jau no 10.aprīļa.

Jeep veicis uzlabojumus savam Eiropā visvairāk pārdotajam modelim Compass nedaudz pārveidojot priekšējos lukturus, kas pēc izvēles darbosies LED tehnikā, tikpat minimāli piekoriģējot arī bufera, miglas lukturu un radiatora restes izskatu.

Aizmugurē turpmāk tiks uzstādīti diožu lukturi, bet salonā būs jauns digitālais informācijas panelis, kā arī Uconnect 5 multimediju sistēmas skārienekrāna displejs ar Apple CarPlay, Android Auto un Amazon Alexa atbalstu. Interjeru var uzlabot ar Nappa ādas, oglekļa šķiedras vai alumīnija dekoriem. Uzlabojumi tehniskā ziņā skāruši piekari un stūres iekārtu.

Vadītājam pieejama TomTom navigācijas sistēma un otrā līmeņa autopilots, adaptīvā kruīza kontrole, panorāmas atpakaļgaitas un 360 grādu kameras, kā arī ārkārtas bremzēšanas sistēma. Palīgasistentu skaitā arī noguruma uzraugs un ceļa zīmju atpazīšanas sistēma.

Dzinēju klāstā ietilpst 1,6 litru dīzeļa agregāts ar jaudu 130 zirgspēki, 1,3 litru dzinējs ar 130 vai 150 zirgspēku jaudu, kā arī divas hibrīdversijas, kas attīsta 190 un 240 zirgspēku jaudu un 50 km var nobraukt ar elektrību.

Jeep Compass tiek ražots Stellantis koncerna rūpnīcā netālu no Neapoles Itālijā.

 

 

 

 
Visi komentāri
 
imzz 8.aprīlis 2021 10:53
0 0 Atbildēt

Kad Kompass parādījās, par to teica, ka vienīgais , kā varot atpazīt auto saistību ar Jeep, esot reste.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti