Dacia Spring – rumāņu elektromobilis par 11 000 eiro 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.jūlijs 2021 5:49

Vācijā uzsākta pieteikumu pieņemšana no klientiem, kas vēlas iegādāties Dacia Spring sākuma līmeņa komplektācijā Comfort, kas pateicoties subsīdijām šajā valstī maksās mazāk par 11 000 eiro.

Vācu mediji ziņo, ka Spring Comfort ir lētākais elektromobilis Vācijas tirgū. Tas maksā 20 490 eiro, taču atskaitot subsīdijas, pircējam no maka jāizņem vien 10 920 eiro.

Comfort versija cita starpā piedāvā manuālu gaisa kondicionēšanu, elektriski regulējamus ārējos spoguļus un elektriskos logu pacēlājus priekšā un aizmugurē. Gaitas diapazons WLTP testa ciklā sniedzas līdz 230 kilometriem, bet pilsētas satiksmē iespējami pat 305 kilometri.

Nedaudz vairāk (21 790 eiro) maksā versija Spring Comfort Plus, kurai pieteikušies vairāk nekā 1000 klientu. Šī versija būs aprīkota, tostarp: ar multimediju sistēmu, kurai ir septiņu collu navigācijas sr skārienekrāns un viedtālruņa savienojuma atbalsts, stāvvietā novietošanas palīgsistēma ar atpakaļskata kameru. Interjeru un eksterjeru tīkamāku dara metāliska krāsa, kā arī oranžas krāsas dizaina akcenti.

CCS ātrās uzlādes iespēja ar 30 kW uzlādes jaudu ir pieejama par papildu maksu.

Dacia Spring Comfort piegādes sāks rudenī.

Pat pirms oficiālās tirgus izlaišanas rudenī jaunais Dacia Spring būs pieejams tā sauktajā biznesa versijā klientu testa braucieniem pie iesaistītajiem tirdzniecības partneriem Vācijā. Šis variants tiek izmantots citās Eiropas valstīs kā automašīnu nomas un automašīnu koplietošanas produkts.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nja 16.jūlijs 2021 7:43
14 2 Atbildēt

Ko man dod cena virsrakstā, ja te viņu nevar par tādu cenu nopirkt? Es saprotu, ir labi zināt kas notiek citur, bet šis info ir bezjēdzīgs.

Tiko no vācijas 16.jūlijs 2021 8:41
6 1 Atbildēt

Pie mums taču pērk tikai tās mašīnas, kas "Tiko no Vācijas, top zustand, ņe bitaja, ņe krašenaja, sēdies un brauc"

Asaris 16.jūlijs 2021 9:02
5 3 Atbildēt

Nav labāk piemest 6k un paņemt Zoe ar 3x jaudīgāku motoru, 2x lielāku bateriju un 5 vietām?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti