Mitsubishi piesaka Outlander PHEV jauno paaudzi 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.jūlijs 2021 9:12

Japānas autobūves uzņēmums Mitsubishi publicējis pirmos attēlus ar jaunās paaudzes Outlander PHEV, kas savu pirmizrādi piedzīvos vēl līdz šī gada beigām.

Krosovera Outlander hibrīdmodifikācija jaunajā paaudzē tiks komplektēta ar jaudīgāku bateriju, kas ļaus nobraukt lielāku attālumu elektriskā režīmā. Ražotājs vēl neatklāj tehniskās nianses, tādēļ atgādināsim, ka pēc šī modeļa modernizācijas Outlander PHEV tiek aprīkots ar uzlabotu hibrīdiekārtu, kas attīsta 224 Zs kopējo jaudu – par 31 Zs vairāk nekā priekštecis, bet nobraucamais attālums elektriskā režīmā pieauga no 35 līdz 39 km.

Iekšdedzes motoru Outlander jaunais ceturtās paaudzes modelis debitēja šī gada februārī. Galvenās tehniskās izmaiņas salīdzinājumā ar trešās paaudzes krosoveru ir jaunā CMF-C / D platforma ar daudzsviru aizmugurējo balstiekārtu, ko tas dala ar Nissan X-Trail (ASV to pārdod ar nosaukumu Rogue). No X-Trail/Rogue aizgūts arī jaunais 2,5 litru benzīna  četrcilindru agregāts ar 181 ZS jaudu, kas savienots ar Jatco variatoru un uzlabotu visu četru riteņu piedziņas Super-All-Wheel Control (S-AWC) sistēmu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Madars Armfelds 30.jūlijs 2021 21:52
1 1 Atbildēt

Nu, un kas šitas ir par kropli? Peugeot, vai citroens? No kā motors? Atkal kaut kāda VAG atrauga? Mitsubishi viņiem.... Mēsls ne mašīna, salasīts no visādiem pārpalikumiem, pārdot neiespējami to pežocitroenu (ir pieredze ar 2007.gada aborta atraugu)

Volx 31.jūlijs 2021 1:08
1 0 Atbildēt

Vispār jau tas jaunais Outlander ir viens no smukākajiem savā klasē, bet Tev nav jāuztraucas par pārdošanu, jo nopirkt viņu var Tikai ASV un Āzijā.

Gan jau šito iauto ir aizmirsuši minēt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti