Ķīnas Aiways atsauc 265 krosoverus Eiropā 1

 

Foto: Ekrānbide no Facebook.com/aiways.official/

iAuto | 2.augusts 2021 11:09

Ķīnas autoražotājs Aiways Eiropā atsauks 265 elektriskos krosoverus U5, lai novērstu problēmas ar piekari, kas varētu neizturēt slodzi.

Aiways paziņojis par atsaukumu 265 U5 krosoveriem, no kuriem 148 pārdoti Vācijā, lai pārbaudītu piekares konstrukciju.

Ražotājs to ieteica darīt pēc 100 000 km nobraukuma, taču atklājies, ka automobiļiem, kas izlaisti pagājušā gada decembrī iespējams nekvalitatīvs šuvju metinājums, kas var novest pat pie piekares salūšanas jau pirmajos ekspluatācijas mēnešos.

Vācijā konstatēts vismaz viens šāds gadījums, kad nekvalitatīvas metinājuma šuves dēļ salūza piekares priekšējās sviras kronšteins. Drošības nolūkos uzaicinājums par bezmaksas pārbaudi izsūtīts 265 U5 automobiļu īpašniekiem.

Ražotājs informē, ka aptuveni 15 minūšu laikā tiks veikta vizuālā pārbaude, lai noteiktu vai konkrētajam automobilim ir šāds defekts un nepieciešama piekares detaļas nomaiņa.

Ja būs nepieciešams remonts, ražotājs to paveiks garantijas ietvaros.

 
Visi komentāri
 
Latvietis 3.augusts 2021 20:07
0 0 Atbildēt

Kārtīgs un uzticams auto ir aprīkots ar Benzīna dzinēju. Pārējie ir tikai maznodrošināto ģimeņu un ubagotāju transportlīdzekļi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti