Acura NSX atvadās ar īpašo versiju Type S

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.augusts 2021 5:47

Japānas automobiļu zīmols Acura gatavojas noslēgt varenauto NSX otrās paaudzes modeļa ražošanu. Tas notiks nākamgad, bet atvadām tiek gatavota īpašā versija Type S, ko izlaidīs 300 vienību lielā skaitā.

2022.gadā tiks pārtraukta NSX otrās paaudzes ražošana. Šo notikumu Honda apakšzīmols atzīmēs ar īpašo versiju, kas kļūs par modeļa ātrāko un jaudīgāko modifikāciju.

Japāņi līdz šim publicējuši vien dažus sava jaunuma tīzerus atzīmējot, ka tas tiks aprīkots ar uzlabotu spēkstaciju, par kuru tehnisko informāciju patur slepenībā.

Standarta Acura NSX kupeja, kas dažās valstīs tiek pārdota arī ar Honda zīmolu, ir aprīkota ar kombinētu spēkstaciju, kuras pamatā ir 3,5 litru V6 benzīna dzinējs ar divām turbīnām. Motors darbojas apvienojumā ar 9 ātrumu automātisko pārnesumkārbu un attīsta 507 Zs jaudu un 550 Nm griezes momentu.

Kopā ar iekšdedzes dzinēju hibrīdiekārtā trīs papildu elektromotori, kas enerģiju gūst no  1,3 kilovatstundu baterijas. Kopējā sistēmas jauda - 581 Zs un 645 Nm. Superauto spēj paātrināties no vietas līdz 100 km/h aptuveni trīs sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 307 km/h.

Type S īpašā versija tiks izlaista 350 eksemplāru skaitā, 300 no tiem paredzēti ASV tirgum.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti