AvtoVAZ atklāj modernizētās Lada Niva Legend Bronto versijas cenu 4

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/ladatsentrcherepovets

iAuto | 5.augusts 2021 10:40

Viens no AvtoVAZ dīleriem atklājis, cik pircējam jāmaksā par Lada Niva Legend (agrāk Niva) visdārgāko modifikāciju Bronto. Cena sasniedz 953 900 rubļu (11 000 eiro).

Jūlija pēdējā nedēļā AvtoVAZ uzsāka pasūtījumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlas iegādāties atjaunināto Lada Niva Bronto. Toreiz vēl nebija zināma cena, taču tagad to atklājis viens no dīleriem, kas prasa 935 000 rubļu (aptuveni 11 000 eiro) par automobili Prestige komplektācijā.

Bronto modifikācija no parastā Lada Niva Legend atšķiras ar modernizētu pilnpiedziņas sistēmu, kurai ir bloķējošie priekšējie un aizmugurējie diferenciāļi, pastiprinātu aizmugurējo asi un balstiekārtu, kā arī dubļu riepām, kurām rupjāks protektors. Modernizācijas gaitā automobilis ieguvis jaunu priekšējo paneli un klimatkontroles bloku.

Bronto modifikācija pieejama divos apdares līmeņos: Luxe un Prestige. Pirmā varianta aprīkojumā ietilpst jumta sliedes, riteņu arku uzlikas, 15 collu riteņi, gaisa kondicionieris, kā arī apsildāmi priekšējie sēdekļi un spoguļi. Automašīna Prestige versijā ir aprīkota ar īpašu radiatora režģi, masīviem plastmasas buferiem, riteņu arku uzlikām un miglas lukturiem.

Lada Niva Bronto ir aprīkots ar to pašu 1,7 litru agregātu, kas attīsta 83 Zs jaudu un 129 Nm griezes momentu. Motors ir savienots pārī ar piecu ātrumu manuālo pārnesumkārbu.

Vēl viena Bronto modifikācijas pazīme - Terra brūnās krāsas virsbūve.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Johnny 6.augusts 2021 6:50
10 0 Atbildēt

Jopcik bumbiers, es izvemšos vēlreiz lasot par šo "kārtējo" tehnoloģijām pārbagāto "modernizēto" ņivu. 1.7 litru, pirms 50 gadiem ražotais, motors nodrošina neticamu 20 sekunžu ieskrējienu(visi riteņbraucēji pie starta tevi apsteigs, taču līdz brīdim kad viņiem piekusīs kājas, jo šis motors jau nepiekūst, viņš vienkārši saplīst) un vidējo patēriņu kā gelendwāgenam. Turklāt nedrīkst aizmirst par modernā "kuzova" īpašībām, jo lielākas avārijas laikā, pateicoties pēdējām nano-tehnoloģijām tas avārijas brīdī apņem vadītāju izvedojot "drošu" kokonu. Tiesa gan tas krasi atšķirās no buhankas tehnoloģijām, kur vadītājs vienkārši tiek katapultēts ārā no pilotējamā bolīda.

ezis71 5.augusts 2021 18:15
7 3 Atbildēt

Es 7.augusts 2021 10:07
1 1 Atbildēt

Ezis, tu esi kārtējais muļķītis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti