Čehijā piedāvā UAZ Hunter elektrisko modifikāciju (+ FOTO) 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.augusts 2021 9:55

Čehijas jaunuzņēmums MW Motors izstrādājis krievu apvidus auto UAZ Hunter elektrisko modifikāciju, ko pārdod ar nosaukumu Spartan par nepilniem 40 000 eiro.

Krievijā apvidus auto UAZ Hunter cena sākas no atzīmes 900 000 rubļu (aptuveni 10 000 EUR), taču tas ir automobilis ar videi nedraudzīgo iekšdedzes dzinēju. Čehi to nolēmuši labot, tādēļ izstrādāts “zaļais” variants ar elektrisko piedziņu.

Šobrīd uzņēmums jau ir atvēris pasūtījumu pieņemšanu modificētajam apvidniekam, ko piedāvā ar nosaukumu Spartan.

Šāda automobiļa cena sākas no 39 990 eiro un klients var iegādāties automašīnu ar stūri kreisajā vai labajā pusē. Tiem, kas šaubās, ražotājs piedāvā testa braucienu Dobžanijas pilsētā.

Ārēji čehu variants no parastā Hunter atšķiras ar slēgtu radiatora resti, kas nedaudz atgādina Jeep, bet salonā ir digitālais informācijas panelis, kas ļauj kontrolēt baterijas stāvokli u.c. elektromobiļiem raksturīgus parametrus.

Par papildu maksu SUV ir pieejams diferenciāļa bloķētājs aizmugures tiltā (890 eiro), pretkorozijas apstrāde (490 eiro) un papildu lukturis (149 eiro). Automašīnai tiek piedāvāta arī Trophy pakete (990 eiro), kurā ietilpst vinča, ekspedīciju bagāžnieks, kāpnes, kā arī pastiprināti sānu sliekšņi un buferi.

Zem motora pārsega iebūvēts 160 Zs elektromotors, bet piecu ātrumu pārnesumkārba un pilnpiedziņas sistēma saglabāta.

Elektriskais SUV ir par 120 kg smagāks nekā parastais UAZ Hunter. Spartan bāzes versijas sniedzamība ir 240 kilometri un ar ātrās uzlādes iekārtas palīdzību bateriju līdz 80% uzlādē aptuveni stundas laikā.

 

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
taaneko 9.augusts 2021 10:48
11 4 Atbildēt

Kādam idiotam jābūt lai dotos mežā ar elektrisku bezceļnieku. Tā mēs nonāksim arī līdz tankiem, kuriem no štāba rozetes pagarinātājs līdzi velkās.

taaneko 9.augusts 2021 18:09
4 1 Atbildēt

No pamuļķiem iedvesmojas muļķi, no muļķiem idioti... Un tad daži labi, kuri sevi uzskata par gudriem, brīnās, kapēc apkārt notiek tāds sviests. Paskaties kāda piekrišana, cik "like". To sauc par sabiedrības atbalstu. Ja ir atbalsts- kapēc neiet tālāk?

albaregia 10.augusts 2021 12:40
3 0 Atbildēt

Labais ir tas,kā es domāju,ka ir saglabāta ātrumkārba,ar 5 pārnesumiem. Tad jau varbūt es savā Golfā,vai Opelī arī varētu ielikt elektromotoru,saglabājot sajūgu un ātrumkārbu.

Sanāktu varbūt lētāks elektro auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti