Brazīlietis Eiropai - Volkswagen Taigo kļūst pieejams pasūtīšanai (+ FOTO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.septembris 2021 5:41

Sākotnēji Brazīlijas tirgum paredzētais Volkswagen krosovers Taigo kļuvis pieejams arī Eiropas pircējiem.

Volkswagen Taigo (Brazīlijā tā nosaukums Nivus) ir 4,27 m garš un pēc šī parametra par 20 centimetriem pārspēj Eiropā populāro Polo.

Taigo interjers gandrīz precīzi nokopēts no Polo. Jau standartā ciparu instrumentu panelis, kura izmērs, atkarībā no konfigurācijas, svārstās no astoņām līdz 10,25 collām, diožu lukturi, multimediju sistēma ar 6,5 līdz 9,2 collu skārienekrānu, elektroniskie palīgi, kas palīdz noturēties savā joslā, brīdina par sadursmi un automātiski iedarbina bremzes.

Pēc vēlēšanās pieejama daļēji autonomā braukšanas sistēma IQ. Drive Travel Assist, kas darbojas ar ātrumu līdz 210 kilometriem stundā. Turklāt, atšķirībā no Nivus, Taigo par papildmaksu var pasūtīt arī IQ.Light matricas lukturiem. Riteņu disku izmērs - no 16 līdz 18 collām.

Automašīnas bagāžas nodalījuma tilpums ir 438 litri, krosovers drīkst vilkt līdz 1100 kg (1200 kg 1.5 TSI motoram) smagu piekabi, kas aprīkota ar bremzēm un līdz pat 610 kg smagu, ja bremžu sistēmas tai nav.

Eiropas tirgū būs pieejamas četras komplektācijas:  „Taigo“, „Life“, „Style“ un „R-Line“, astoņas virsbūves krāsas un opcija, kas ļauj izvēlēties citas krāsas jumtu.

Motoru paletē dažādi agregāti no citiem koncerna modeļiem, sākot ar 95 Zs un 5MK bāzes versijai un beidzot ar 150 Zs un 7DSG saimes topmodelim. 

Vācijā Volkswagen Taigo cena sāksies no atzīmes 19 350 eiro.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Wow 6.septembris 2021 13:21
4 0 Atbildēt

Polo klases auto jau par 20t €

Tā neko...

... 6.septembris 2021 9:51
3 0 Atbildēt

1000001. krosovers-bulciņhečbeks

Ha-Ha 6.septembris 2021 19:24
3 0 Atbildēt

Mucā audzis, pa spundi barots - izberzē acis ezi

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti