Bruņas, 5 tonnu svars un 600 Zs motors – krievu minivens Aurus Arsenal 14

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com / aurusrussia

iAuto | 14.septembris 2021 10:52

Krievu medijos publicēta jauna informācija par minivena Aurus Arsenal tehniskajiem datiem. Sākotnēji šis automobilis, kas tika izstrādāts projekta Kortež ietvaros, bija paredzēts politiskās elites vajadzībām.

Rosstandart atklātajā datu bāzē publicēts augstākās klases mikroautobusa Aurus Arsenal transportlīdzekļa tipa apstiprinājums (OTTS). Dokuments sniedz priekšstatu par dažām modeļa tehniskajām īpašībām, motoriem un aprīkojumu. Zināms, ka Arsenal  oficiāli vēl nav prezentēts, kas gan nav bijis šķērslis, lai dažas iestādes to jau aktīvi izmantotu savos autoparkos.

Mikroautobusa garums ir 5980 mm, platums - 2020 milimetri, garenbāze sasniedz 3550 milimetrus, bet pašmasa – 4950 kg. Dokumentā norādīts, ka automašīna sākotnēji tiks samontēta nelielā, tikai 100 eksemplāru sērijā. Visiem šiem transportlīdzekļiem būs bruņām pasargāta virsbūve un mirgojošas signālgaismas. Joprojām nav zināms, vai šī automašīna vēlāk parādīsies arī brīvā pārdošanā.

Pašā dokumentā Arsenal tiek dēvēts par "īpaša mērķa transportlīdzekli, kas pasargās vadītāja un pasažieru dzīvību un veselību". Automašīnas sēdvietu formula ir 2 + 2 + 2 + 2.

Pilnpiedziņas minivens aprīkots ar hibrīda spēkstaciju, kuras pamatā ir 4,4 litru V8 benzīna kompresora dzinējs, kas darbojas kopā ar kompaktu elektrisko agregātu un 9 ātrumu automātisko pārnesumkārbu. Spēkstacijas kopējā jauda ir 600 zirgspēki.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Cariskais katafalks 14.septembris 2021 11:07
6 0 Atbildēt

Pietiks ar vienu eksempplāru, pēc tam vairs nevaidzēs.

Krotow 14.septembris 2021 13:21
5 1 Atbildēt

Londonas taksometra krievu versija.

Onsis 14.septembris 2021 13:29
2 0 Atbildēt

4,4 litru range rover motors ar MB pārnesuma kārbu. Gan jau salikts ar ne krievijā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti