Renault piesaka jauno Trafic (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.septembris 2021 10:05

Francijas autobūves uzņēmums Renault publicējis informāciju par jauno komerctransportlīdzekli Trafic, kas ielās un ceļos būs redzams no 2022.gada.

Motora pārsegs tagad novietots vairāk horizontāli, bet radiatora reste ar trim platām hroma šķērssvītrām slejas stāvāk. Izmainīts arī bamperu dizains, bet jaunās formas lukturi tagad jau sērijveidā izmanto diožu tehnoloģijas.

Kabīnē jauns mērinstrumentu panelis ar 4,2 collu displeju svarīgākai informācijai, hromēti dekori augstvērtīgākam izskatam un veseli 88 litri šofera piederumu un sīklietu novietošanai, kas pēc Renault teiktā, ir labākais rādītājs šajā transportlīdzekļu klasē. Komplektā arī multimediji ar Easy Link tehnoloģiju un 8 collu skārienekrānu.

Nākotnē Trafic būs pieejama arī adaptīvā kruīza kontrole, tālo gaismu asistents, brīdinājums par novirzīšanos no joslas un brīdinājums par aklo zonu, kā arī ceļa zīmju atpazīšana ar ātruma brīdinājumu. Tāpat kā iepriekš, Renault piedāvā Trafic divos garumos un augstumos. Ir pieejams arī liels skaits iestrāžu un sagatavju, lai transportieri pielāgotu dažādu uzdevumu veikšanai. Kopumā klienti var izvēlēties sev vēlamo variantu no kopumā 275 versijām.

Tiek ziņots, ka pasūtīšanai jaunais Trafic kļūs pieejams no oktobra. Cenas paziņos vēlāk.

Renault piedāvājumā Trafic ir kopš 1980.gada, šajā laikā pārdoti vairāk nekā 2,2 miljoni eksemplāru 50 pasaules valstīs.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Chalenger 16.septembris 2021 12:33
2 0 Atbildēt

kādi motori? nekas nav pieminēts

Sīvais 16.septembris 2021 18:15
1 0 Atbildēt

1.4 triturbo

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti