Mercedes iepazīstina ar jauno AMG SL (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.oktobris 2021 12:17

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz publicējis informāciju un attēlus par jauno AMG SL kabrioletu, kas modeļu piedāvājumā nomainīs AMG GT Roadster.

Ražotājs apgalvo, ka jaunais modelis izstrādāts „no baltas lapas” un tagad tā pamatā ir tikai 270 kg smaga un par 18% stingrāka platforma no alumīnija, nerūsējošā tērauda un magnija materiāliem.

Kabrioleta galvenā atšķirības pazīme ir Panamericana radiatora reste ar vertikālām līstēm – AMG sporta automašīnu "vizītkarte". Automašīna komplektēta ar trīsdaļīgu jumtu, kas atveras/aizveras 15 sekunžu laikā, tostarp arī braucot līdz ātrumam 50 km/h.

Salonā ir 12,3 collu virtuālais mērinstrumentu panelis, MBUX informācijas un izklaides komplekss ar 11,9 collu displeju, projekcijas displejs ar paplašinātās realitātes funkciju, kā arī elektriski regulējami sēdekļi un Airscarf sistēma, kas, atvērta jumta gadījumā, virza siltu gaisu uz vadītāja un pasažiera kakla zonu.

Kabrioleta bāzes versija SL 55 saņems 4,0 litru twin-turbo V8 motoru ar 475 Zs jaudu un 700 Nm griezes momentu, bet topmodelis SL 63 šo pašu agregātu ar 585 Zs un 800 Nm.  Abi agregāti darbojas kopā ar 9 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un visu riteņu piedziņu.

Mercedes-AMG SL 55 līdz simtam ieskrienās 3,9 sekundēs, bet SL 63 - 3,6 sekundēs. Pirmajā gadījumā maksimālais ātrums ir 295 km / h, bet otrā - 315 km / h. Iespējams, vēlāk AMG SL iegūs vēl jaudīgāku modifikāciju ar hibrīdiekārtu.

Zināms, ka jauno Mercedes-AMG SL pārdošanā sagaidīsim nākamgad, cenas ražotājs gan vēl nesteidzas paziņot..

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti