Atklāj modernizētā Volkswagen Golf cenas 13

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 19.februāris 2024 5:08

Volkswagen uzsācis modernizētā Golf iepriekšpārdošanu. Pamata versijā kompaktklases dižpārdoklis maksās vismaz 27 180 eiro, universāla modifikācija – 28 280 eiro.

Volkswagen Golf veiksmes stāsts sākās 1974.gadā un 50 gadus vēlāk visās paaudzēs kopā izgatavoto eksemplāru skaits pārsniedzis 37 miljonus. Šobrīd kompaktklases veiksminieks atrodas astotajā paaudzē, bet godinot tā dzimšanas dienu, ražotājs laiž klajā modernizēto versiju un jubilejas modeli.

Feislifta modeļa pamata versiju komplektē ar 116 Zs 1,5 litru TSI benzīna motoru, jauniem LED priekšējiem lukturiem, kas dārgākajā versijā  iegūst IQ.LIGHT – LED matricas tehnoloģiju. Visi Golf iegūst IQ.LIGHT – 3D LED aizmugurējos lukturus un izgaismotu VW logotipu radiatora režģī.

Salonā jaunas paaudzes informācijas un izklaides sistēma ar vēl ātrāku procesoru, brīvi stāvošu 12,9 collu skārienekrānu un Digital Cockpit Pro ciparu mērinstrumenti. Temperatūras un skaļuma regulēšanas skārienslīdņi ir izgaismoti, uz multifunkciju stūres ērti lietojamas fiziskas pogas, kam palīgos arī IDA balss asistents. Izmantojot IDA ar integrēto ChatGPT var vadīt tādas funkcijas kā gaisa kondicionētājs, tālrunis vai navigācija, saņemot vajadzīgo informāciju un faktus par gandrīz visām jomām tiešsaistē.

Motoru izvēlē arī TSI benzīna motora 150 Zs versija apvienojumā ar manuālo pārnesumkārbu un divi 48 V Mild Hybrid varianti arī ar 115 un 150 Zs jaudu, taču kombinācijā ar DSG 7 pakāpju dubultā sajūga transmisiju. Visi četri dzinēji ir moderni četru cilindru tiešās iesmidzināšanas agregāti ar VTG mainīgo turbīnas ģeometriju un automātisko cilindru deaktivizēšanu (ACTplus).

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Onsis 19.februāris 2024 8:11
15 8 Atbildēt

Drīz tas televizors būs lielāks par vējstiklu :O 

Bet nu 27 000 eur, par golfu būtu stipri par daudz, Un tas vēl ar lupatu beņķiem un bez ekstrām, cik tad maksās normāli aprīkots auto?

feciic 19.februāris 2024 10:11
13 3 Atbildēt

Ei nu, stāsti kurš ir tas škodas dīleris ar 3x zemākām cenām!

0pis 19.februāris 2024 10:56
10 4 Atbildēt

Kāpēc ādas beņķus uzskata par ekstru? Bez ventilatora beņķī tā ir tikai lieka pakaļas sviedrēšana.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti