SAAB papucīšu pieredze

Nezinite Reģ.: 10.09.2002

Tā, kā gandrīz visi zonas lasītāji nu jau ir esošie vai topošie jaunie papucīši, tad iespējams šis būs noderīgs stūrītis, kur dalīties priekos, pārdzīvojumos, "izmisumā" pirms atskaites nodošanas pēc negulētas nakts, kā arī labajā pieredzē, kā ar to visu tikt galā

 
1 2 3
uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Tādu pieredzi publiskot nevar, dalīšos tikai pie alus kausa

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

calis. lv, delfibebis vai saabistiem ir citādi bērni?

cap Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

Sābistiem ir turbobērni

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Meklēju bebju rācijas Labprāt apvienotu ar patīkamo ar lietderīgo un nopirktu tādu, kas izmantojama arī ceļojumu un iAuto rallija laikā saziņai starp diviem auto. Tādas dabā pastāv?

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Meklēju bebju rācijas Labprāt apvienotu ar patīkamo ar lietderīgo un nopirktu tādu, kas izmantojama arī ceļojumu un iAuto rallija laikā saziņai starp diviem auto. Tādas dabā pastāv?

nafig taadas???? taisies beerneli kaut kur vienu pashu pamest??? nedziivo taksh 500 m2 apartamentos!!!

man siicis kad atvek dziesmu, vinju nevar neatrast

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

re kādu topiku atradu!

Par rācijām: nepiekrītu Bizenājam, ļoti noderīga lieta. Aizbrauc uz pasākumu, noliec bebi čučet, pats ej pirtī. Ja sāk brēkt, pliks skrien mierināt Biju šovasar vienā tusiņā, kur tusiņa vieta bija atstatus no gulēšanas vietām. Vecākiem bija izvēle - doties gulēt kopā ar bebi, ņemt bebi līdzi uz deju zāli (sīcim gan nedaudz pagrūti bija gulēt, kad skan dzīvā mūzika) vai izmantot rācijas. No 4 rācijām, 2 bija Philips - tās uzreiz atpūtās, viena bija Chicco, tā puslīdz "ķēra", ja uzlika pietiekami augstu (neērti), bet viena konkrēti ierullēja, aizmirsu nosaukumu, bet tā bija tipa "parastā rācija" ar babysitter f-ciju, velkot 3km. Vecāki dejoja, ar vienu aci skatījās uz rācijas gaismas diodēm, kamēr pārējie pa vienam dežūrēja pie saviem brēkuļiem Nākošreiz pirkšu tieši tādu, pie tam tā nemaz nebija daudz dārgāka par "specializētajām", bet pielietojuma spektrs ierullēja!

Tēma Nr.2 Autobeņķi. Nu pieredzejushie papucīši, par bērnu autobeņķu vajadzību gan domas nedalās - biju iegajis bodē un atklaju, ka bernu benki ir daudz un dazhaadi un to cenas ir no 30 līdz 150 latiem, tapec, lai man nav jaapaarpuulas lauzot galvu kadu bernu autosēdekli pirkt, lugums ieteikt savus apsverumus, cenas un vietas, kur un kadi bernu benki tika iepirkti jūslaikā? Kādus pirkt nevajadzētu?

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

var dabut divi viena! ja Tev majas ir parastais telefons tad vari iepirkt radiotelefonu kur ir ieksha funkcija bernu aukle. paskaties panasonic lapa.

sedekliti pirku Vacija tur bija letak.

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Par sēdeklīšiem:

Pirms pirku, manās rokās nonāca Auto Revju ar crash testiem, kur testēja bērnu sēdeklīšus. Tur figurēja tikai firmas sēdeklīšu, tā kā par noname nav info. Sprādzes protams noterēja visus, bet pārsvarā bija kakla un pēdas traumas (siksnām mazliet padodoties sēdeklītis sitās pret priekšējo krēslu).

Tāpēc pats iepirku testos labāko sēdekli - Bebe Confort Iseos:

www.johnlewis.com/...

No pieredzes:

+ bērnam vienmēr bija ērti, sēdēja ar patiku.

+ regulējas platums - ziemā, kad biezi saģērbts, nav jāiespiež, vasarā savukārt pieregulē, lai nemētājas pagriezienos pa beņķi.

+ labi polsterēts, tai skaitā sisknas un sprādze.

- cena

- nevar ātri noregulēt guļas stāvoklī.

Tad vēl pavisam mazam izvēlējos:

Chicco Auto-Fix.

www9.yatego.com/...

+ auto piestiprinam palikni, sēdekli tiek ieliek - click un viss.

- cena.

Tad vēl - paši tak nezivēlamies auto \"lai tik būtu\", bet izvēlamies labu ar ērtiem beņķiem, kāpēc uz bērniem taupīt?

P.S. Uz Chicco Auto-Fix var pieteikties gribētāji...

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Yukki, pēc tam padalies, ko un kur iepirki. Es arī pašalik jau pētu piedāvājumu, bet gudrs netieku. Laikam būs jāatlicina vairāk laikam tam pasākumam.

Man mazais sēdeklis tāds kā ierim. Tiesa tas paliktnis pašlaik stāv mājās, jo meitai patīk arī mājās sēdeklī ierāpties, bet bez palikņa viņa parasti parauj uz acīm veidojot visādus piruetus.

ieri, kur tu pirki to lielo sēdekli?

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Precīzi nemāku pateikt, bet pretīm VEF kultūras pilij, tur tādā trījstūrī, tur arī auto bodes.

Tas bija sen, ~4g atpakaļ.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Ieris, šķiet runā par BabyWest bodi Biķernieku ielas sākumā. Tur ir viss, bet parasti dārgi. Minēto beņķi vakar kā reizi apskatīju kautkādā Dominas bebju bodē (Ls 139), nepatika tas grozīklis uz guļus pozīciju, bet iespējams, ka tāds pat ir labāks, jo bebi var \"norullēt uz guļu\" tā, ka tas nemaz nepamana Šitais izrādās pasen uzvarēja autobeņķu testos: www.autoreview.ru/... , bet šogad tajos pašos testos zaudēja: www.autoreview.ru/...

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Man tas vecais Iseos modelis, bez TT.

evil_vinny Reģ.: 19.07.2004
0 0 Atbildēt

Par benķiem - lietojam MaxiCosi Priori, jau divus gadus - nodīrāju reiz pārvalku mazgāšanai, un oppā, polsterējuma praktiski nekāda - sānos ir putuplasts, pārējais viss plastmasa. Pats pārvalks tāds pabieza/mīksta auduma, bet principā bērns sēž uz plastmasas. Nav sūdzējies, bet varbūt tā arī skaitās (ortopēdiski) labāk?!

Šobrīd akūts jautājums - viena no drošības siksnām ir sākusi plīst. Likt uz tās pašas ielāpu šķiet nav jēgas, jo tajā vietā siksna iet cauri sprādzēm - ķerties tā štelle nedrīkst. BabyVest par rezerves siksnām neko nav dzirdējis. Kāds nezin "kantori", kas nodarbojas ar drošības siksnu šūšanu?

primo Reģ.: 22.07.2002
0 0 Atbildēt

nez vai siksnas drīkst izgatavot kurš katrs. tallinā ir firma "norma", kas apgādā ar drošības jostām vairākus ražotājus.

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

to evil_vinny:

tieshi taa. Beernu seedekljus nepolsteree ta kaa pieaugusho lai nesachakareetu siikajiem muguras utt. Taas plastmaasas speciaali atstaaj lai buut ortopeediski viss chikiniekaa.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Te var sasmelties info,arī par attiecīgajiem sertifikātiem,testiem utt.(vāciski diemžēl)www.autobild.de/...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Ja jau ir SAAB (kaut cik jauns), tad vajag izmantot bernu sedeklisu fichu, kas nu jau sen ir standartizeta, bet letvija nez kadel tiek ignoreta. Aizmirsu sistemas nosaukumu, bet butiba ir tada, ka sedeklitis stiprinas nevis ar drosibas jostam, bet ar specialiem akjiem pie cilpam, kas ir iebuvetas masinas sedekli (starp atzveltni un padirseni) Un tad nevajadzes satraukties par to, ka siksnam padodoties berns var atsisties pret prieksejo sedekli. Pie tam sedeklisa ievietosana un iznemsana saja gadijuma ir loti atra un vienkarsa.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Ja jau ir SAAB (kaut cik jauns), tad vajag izmantot bernu sedeklisu fichu, kas nu jau sen ir standartizeta, bet letvija nez kadel tiek ignoreta. Aizmirsu sistemas nosaukumu, bet butiba ir tada, ka sedeklitis stiprinas nevis ar drosibas jostam, bet ar specialiem akjiem pie cilpam, kas ir iebuvetas masinas sedekli (starp atzveltni un padirseni) Un tad nevajadzes satraukties par to, ka siksnam padodoties berns var atsisties pret prieksejo sedekli. Pie tam sedeklisa ievietosana un iznemsana saja gadijuma ir loti atra un vienkarsa.

3x var minēt, kāpēc -tā ISOFIX sistēma maksā Ls 70: www.mammy.lv/... , 2x dārgāk, kā lētākie krēsliņi Pie tam dažiem krēsliņiem tas tikai kaitē (ISOFIX piestiprināšanas sistēma avārijas gadījumā var nenoturēt sēdeklīti. Preci var lietot piestiprinot sēdeklīti ar automašīnas drošības jostu. Izcelsmes valsts Vācija, ražotājuzņēmums Kiddy GmbH Autokindersitze.) www.evide.lv/...

N.B. BabyWest vairs netirgo Bebe Confort, jo ražotājs esot nobankrotējis bet tas MaxiCosi man kautkā neiepatikās

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

UUSA rakstīja: Te var sasmelties info,arī par attiecīgajiem sertifikātiem,testiem utt.(vāciski diemžēl)www.autobild.de/...

Ich bin auslander und spreche nicht gut Deutsch. Tiem, kas saprot vāciski tiešām labs saits

Latviski berni.calis.lv/...

Plaša izvēle: www.mammy.lv/... , jāsaprot tikai, kuru ņemt

jokkers Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Kādu laiku atpakaļ ,pirms iegādes, palasījos testus beņķiem.Cik atceros, drošākie bija Römer, Recaro un Maxi-cosi ražojumi (tas gan kategorijā 18-36kg) .Römer uz to brīdi LV nebija dabūjams, tāpēc izvēle krita uz Maxi-cosi .Ir labs ,un galvenais pats lietotājs nesūdzas.No pieredzes varu ieteikt ņemt vērā :

1)sīkajam jājūtas ērti! Sevišķi tas attiecas uz kājām,jo "nepareizi" sēžot , vienk tirpst kājas un sīcis pie garakiem pārbraucieniem nav noturams beņķī.

2)svarīgi ,lai sānu malas būtu regulējamas - vasaras/ziemas gabarīti atšķiras.

3)siksnām jābūt labi polsterētām un viegli regulējamām.

Un vēl - labi beņķi ir arī padārgi, LV cenas vispār kosmiskas, tāpēc iesaku pameklēt kādā internetveikalā DE ,vai vēl labāk ebay.de .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Yukki tu esi divains vai izliecies? Sistema, kas ir jau integreta maksa 30Ls jeb 15% no sedekla cenas. Un logiski, ka dargam sedeklim ir dargas sastavdalas. Un par to, ka daziem kaite - butu labak painteresejies par tiem letajiem kresliniem (kuru izcelsmes valsts visticamak ir kina) - vai tos visapr kads ir parbaudijis. Gan jau ka berns atrausies no sedeklisa ar visam drosibas jostam. Ne jau sistemai ir problemas, bet konkretam izstradajumam ir nepareiza konstrukcija.

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Es laikam arī tajā dārgajā Biķernieku bodē iegādājos Maxi Cosi. Vēl toreiz kad bija izbrauciens uz Siguldu 'tas maksāja ap 100 Ls. Nu rixtīgs Aero beņķis

Tiesa apakšā tās asās plastmasas liek aizdomāties, kā piemēram tas sadzīvo ar ādas salonu?

Lai gan uz bērnu vesilību nedrīkst taupit, tas tiesa!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

brālis tikko nopirka V70 un tur aizmugures sēdekļa vidējā roku balstā iemontēts bērnu sēdeklītis.. izskatījās tīri erts.. bet nu tur bija jau tādam mazliet paaugušam bērnam.. bet nu ideja likās interesanta..

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

man maxi cosi nepatika, jo:

1.tam neregulējas sānu platums - vasaras un ziemas bērna izmēram šķiet ir nozīme

2.tas diezgan maz atlaižas gulēšanai

Seene, ko Tu tur stāsti, linkā norādīju tās sistēmas cenu. Pētījis, kā to "saintegrēt" ar maniem abiem SAABiem, vēl neesmu, jāredz dzīvē tas verķis.

Par dārgumu - taupīt netaisos, bet neredzu arī jēgu bezjēdzīgi sķiesties ar naudu, jo ne vienmēr dārgākais ir labākais. Maniem draugiem ir Ls 30 "baby safety" vienam sīcim un Bebe confort otram. Dārgajā neviens no šiem negribot sēdēt

Neko no jums nevar saprast, kā vienmēr nāksies vien pašam šo tēmu izkost, biju cerējis uz vieglu, gatavu atbildi

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti