Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kur uztaisiit CUSTOM GRILL?

chamber Reģ.: 03.02.2007

Varbuut kaads var ieteikt kaadu cilveeku, vai kantori (tikai ne bodykit.lv -> tur cenas ir astronomiskas), kas nodarbojas ar virsbuuves darbiem?

Viss, kas nepiecieshams ir nonjemt veco radiatora resti, ielikt jaunus rezhgjus, noliidzinaat un nokraasot.

Iespeejams, ka varu to pats izdariit, bet gribu lai izskataas profesionaali... Grills ir no Alfa Romeo.

Paldies!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Gribi shkjuuningu, tad taisi vien pats. Profesionaliem tuuneriem ir profesionaals "siets" taadeelj taa jaapikjo

Bet godiigi sakot daudz buutiskaak buus teksim kraasoshana, ja taada nepiecieshama

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Gribi shkjuuningu, tad taisi vien pats. Profesionaliem tuuneriem ir profesionaals \"siets\" taadeelj taa jaapikjo

Bet godiigi sakot daudz buutiskaak buus teksim kraasoshana, ja taada nepiecieshama

Ja es gribētu šķūņot autiņu, tad to darītu pats, tapēc arī lūdzu lai kāds iesaka profesionāli, kuram par darbu samaksa ietu kabatā, bet ne valsts kasē

Lūk kāds man efekts ir vajadzīgs:

img02.picoodle.com/...

Reģ.: 23.12.2024
0 0 Atbildēt

chamber rakstīja:

WALA rakstīja: Gribi shkjuuningu, tad taisi vien pats. Profesionaliem tuuneriem ir profesionaals "siets" taadeelj taa jaapikjo

Ja es gribētu šķūņot autiņu, tad to darītu pats, tapēc arī lūdzu lai kāds iesaka profesionāli, kuram par darbu samaksa ietu kabatā, bet ne valsts kasē

Lūk kāds man efekts ir vajadzīgs:

img02.picoodle.com/...

Vairāk gan pēc defekta izskatās....

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es ar kau kaa taa rezerveeti pret sho izturos. Sorry NoTHiNG personal.

0 0 Atbildēt

Bet lūdzu - izturieties, man ta kas... Neatnaacu Juusu viedokli uzklausiit par savaam idejaam

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

tokš vasara jāgaida, varēs grillēt...

0 0 Atbildēt

Varbūt šis meklē Custom girl??

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Varbūt šis meklē Custom girl??

samaksa ar ies kabatā, kā kungs vēlējās

0 0 Atbildēt

Romeo meklē Alfu?

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Romeo meklē Alfu?

Ko sadrātēt.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti