Zoo rakstīja:
Vilks rakstīja: a nebuutu taa, ka ja volvo buutu pilniigi frontaali panjeemis to golpu tad izdziivojushi buutu visi?
Visticamaak, ka ieks volvo arii vadiitaajs buutu bijis dziivs...volvo pasazieri ir tikusi cauri saliidzinosi ar vieglu izbiili...
sitiem vecajiem ir pavisam konkreets drosiibas karkass salonam pa perimetru...
es vispaar to avaariju nestaados prieksaa...vieniigais, ka golfa vadiitaajs strauji grieza aaraa uz apdziisanu, un volvo atradaas tikai dazus metrus no taas vietas... [/c
Droši vien,ka šajā gadījumā būtu labāk Volvo esošajiem sitiens ar 100% platuma,bet instinkti dara savu-ieraudzīja pēkšņi izlecošo Golfu un parāva prom...Tajā mirklī zemapziņa ir tā ,kas rokām komandu dod.Kā jau esmu kādreiz minējis,man bija līdzīgi-pilnīgi NEKO izdarīt vienkārši pat izdomāt nepaspēju,sitiens pa pretībraucošo(nāca virsū sāniski slīdē),slīdēšana ar bleķu bloķētu labo priekšas riteni(mēģināju stūrēt,lai paliktu uz ceļa),grāvis....miers.
body count 2007
Pagājušā gada beigās izskatījās, ka iet uz labo pusi. Janvāris rāda citas tendences. Tā kā jāver tomēr topiks vaļā.
Sevišķi aktivizējušies bojāgājēji.
-----------------------
Janvārī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši 48 cilvēki jeb par 20 cilvēkiem vairāk nekā 2006.gada janvārī.
Satiksmes negadījumos ievainoti 455 cilvēki, kas ir par 178 vairāk nekā pagājušā gada janvārī, liecina Ceļu policijas apkopotā informācija.
Pagājušajā mēnesī Latvijā reģistrēti pavisam 2820 ceļu satiksmes negadījumi. Salīdzinot ar pagājušā gada janvāri, ceļu satiksmes negadījumu skaits pieaudzis par 465.
----------
Šā gada janvārī salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo laika posmu Latvijā ir dubultojies ceļu satiksmes negadījumos nonāvēto gājēju skaits.
Janvārī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos bojā gāja 35 gājēji, kas ir par 18 cilvēkiem vairāk nekā 2006.gada janvārī, liecina Ceļu policijas apkopotā informācija.
Satiksmes negadījumos šogad janvārī ievainoti 156 gājēji, kas ir par 67 gājējiem vairāk nekā pagājušā gada janvārī.
Pagājušajā mēnesī Latvijā reģistrēti pavisam 212 ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistīti gājēji. Salīdzinot ar pagājušā gada janvāri, šādu negadījumu skaits pieaudzis par 89.
Gājēji janvārī izdarījuši 2271 ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas ir par 849 pārkāpumiem vairāk nekā pērn janvārī.