Par tosola spiešanu laukā neko nezinu, bet kad man Micu nepūta vairs silto gaisu, pie vainas izrādījās termostats - nomainīja un viss pa kedu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Par tosola spiešanu laukā neko nezinu, bet kad man Micu nepūta vairs silto gaisu, pie vainas izrādījās termostats - nomainīja un viss pa kedu.
Noteikti tosols par daudz ar ūdeni atšķaidīts, gan motora gan pečkas radiatorā sagājis biezpienā. Iedzen mašīnu siltumā, izlaid veco tosolu laukā, ielej svaigu un viss būs kārtībā.
ar tādiem mēģinājumiem var motoru nokaut - noteikti jadabon ārā kādi 2litri un jaiedabon iekšā tosola koncentrāts ,protams labāk nomainīt visu tosolu !!!
Kautkur pie pechkas ir aizgajis ciet! Taisniba tam dzekam par siltu garazu. atkusis un OK? Tosolu nekad nelej skaidito! LEJ KONCENTRATU!
pazīmes ir tipiskas nestrādājošam sūknim.....
vai arī pilnīgs pisec termostatam, ka neveras vaļā...
par aizsalušu pečku nevar būt runas, tad nekarstu motors
es katrā gadījumā sāktu ar termostata izņemšanu, ja palīdz, liktu jaunu termostatu, ja nepalīdz, tad veco termostatu atpakaļ un jaunu sūkni virsū.....
Liec termostatu mierā. Kā viņš var iespaidot mazo riņķi (pečku) ?
arba rakstīja: Liec termostatu mierā. Kā viņš var iespaidot mazo riņķi (pečku) ?
arba rakstīja: Liec termostatu mierā. Kā viņš var iespaidot mazo riņķi (pečku) ?
Tur jau tā lieta, ka nevar....pie vainas cirkulācijas trūkums, kas ir vainu tāpēc, ka tosola koncentrācija zema un tas sabiezējis aukstumā vai skunis nefunkcionē ! Bet var jau būt, ka līmenis par zemu un nepatīkamākais protams te varētu būt galvas blīve, kas gan mazāk ticams!
par motora karsanu nezinu, bet man ar Volvo ir tiesi taada pati probleema ar silto gaisu. Tika nomainiits termostats, bet tas nepaliidzeeja. Puus silto gaisu tikai pa vienu pusi aaraa, pa ortru naak veess. Pie tam silto saak puust tikai peec kaadaam 20 minuuteem brauksanas. Ja ir zem -10, tad piesilst peec kaadaam 40 min, ja augstaak, tad gruuti piesildiit.
Andreass rakstīja: par motora karsanu nezinu, bet man ar Volvo ir tiesi taada pati probleema ar silto gaisu. Tika nomainiits termostats, bet tas nepaliidzeeja. Puus silto gaisu tikai pa vienu pusi aaraa, pa ortru naak veess. Pie tam silto saak puust tikai peec kaadaam 20 minuuteem brauksanas. Ja ir zem -10, tad piesilst peec kaadaam 40 min, ja augstaak, tad gruuti piesildiit.
Nu tev tur ir pavisam cits stāsts !!! A kas tas par volvo ir??
Andreass rakstīja: par motora karsanu nezinu, bet man ar Volvo ir tiesi taada pati probleema ar silto gaisu. Tika nomainiits termostats, bet tas nepaliidzeeja. Puus silto gaisu tikai pa vienu pusi aaraa, pa ortru naak veess. Pie tam silto saak puust tikai peec kaadaam 20 minuuteem brauksanas. Ja ir zem -10, tad piesilst peec kaadaam 40 min, ja augstaak, tad gruuti piesildiit.
99%, ka Tev VOLVO ir klimata kontrole. Vienkarshakais variants, ka klimata kontrole japarprogramme, bet izskatas, ka varstulju virinamie motorinji vai to zobrati noklajushies.
augix rakstīja: Lieta taada! 5d no riita pielaidu mashiinu un braucu uz darbu! Peec nobrauktiem apm 3 km motoora temperatuura normaala, bet salonaa ne minas no siltaa gaisa! veel peec paaris km saaka karst motors un pa radiatoru spieda aaraa tosolu! naacaas atgriesties maajaas! Shodien pameeginaaju - tas pats! bet pirms pus nedeelas braucu - viss bija ok!
pozitīvākais variants- kādā posmā tosols ir sagājis putrā (visticamāk pečkas radiatorā) un nenotiek tosola cirkulācija. Neklausi "gudrības", ka pečkas radiators nevar būt pie vainas karšanai- ja tosolam sistēmā būtu kāds taisnāks ceļš apiet pečkas radiatoru, tad siltu gaisu varētu negaidīt arī vasarā
negatīvākais- aprāvies ūd. sūknis..
tev nav OE (Otmoroz Edition) versija ?
Interesanti būtu uzzināt ar ko tad beidzās šeit aprakstītās problēmas?
jugasvilli rakstīja:
brmbrmm rakstīja: Interesanti būtu uzzināt ar ko tad beidzās šeit aprakstītās problēmas?
Tu tā tagad visiem topikiem rakstīsi - interesanti, ar ko beidzās...
Nē, tikai tiem, kas interesanti [man].
interesanti būtu paskatīties uz tādu lohu
Ar ko gan varēja beigties ?!?!
Tikpat labi vienkārši pielēja dzeses šķidrumu un brauca tālāk laimīgs.
bija vēl tāds gadījums.
anonimikis rakstīja: interesanti būtu paskatīties uz tādu lohu
Paskaties spogulī pirms kādu par lohu nosauc.
Sretsked rakstīja:
brmbrmm rakstīja:
anonimikis rakstīja: interesanti būtu paskatīties uz tādu lohu
Paskaties spogulī pirms kādu par lohu nosauc.
Domā, anonimikis savā spogulī ieraudzīs tevi ?
Tu arī drīksti spogulī ieskatīties.
ā, tu esi tas, kas osta dūmus. sk.
Salonaa nenaak siltais gaiss :(
Lieta taada! 5d no riita pielaidu mashiinu un braucu uz darbu! Peec nobrauktiem apm 3 km motoora temperatuura normaala, bet salonaa ne minas no siltaa gaisa! veel peec paaris km saaka karst motors un pa radiatoru spieda aaraa tosolu! naacaas atgriesties maajaas! Shodien pameeginaaju - tas pats! bet pirms pus nedeelas braucu - viss bija ok!