Tur par saimnieku jau salons visu izsaka.....Tas taksh ir bijis lops ne cilvēks.
normāls darba auto salons
mjaaaa ,bet man liekas ka ar gaisa spilveniem tur kaut kas nav lāga - blakussēdētājam nav - laikam zagluška !!!!
Kā ta tu bildē to noteici???
Tur par saimnieku jau salons visu izsaka.....Tas taksh ir bijis lops ne cilvēks.
mjaaaa ,bet man liekas ka ar gaisa spilveniem tur kaut kas nav lāga - blakussēdētājam nav - laikam zagluška !!!!
nu vecīt!
tevi ar jaamaaca ?
ieleic bildi paintā un ar dzēseni nodzēs nost to paneļa vietu, kur airbags - ja apaksā ir airbag patrona, tad viss ok ! ja partonas nav, tad airbags izšauts !
elemetāri !
šitā pat var apskatīties vai autiņš ir bijis sists, vai nav saruusējis kaut kas, vai zem kovrikiem nekrājas ūdens ...
pats esmu zagluškas licis - tās var iegādāties pie dīlera ,pērkot jaunu dažiem modeļiem var izvēlēties bez blakusēdētāja spilvena !
vairs negribu tā darīt un citiem neiesaku !!!
Zagluška ir arī tad,ja ir airbaks un tad,ja nav. Tā lūk.
Dīzelis 1,497 EUR, 95 benzīns 1,627 EUR: uzpildes stacijas pārsteidz ar sen neredzētām cenām (+ FOTO)
12
Šorīt (1.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums starp motociklu un busiņu uz Vanšu tilta (+ VIDEO)
27