Pavisam korekts jautajums lai neaplauzto

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004

Pavisam korekts jautajums lai neaplauzto

 
1 2 3
Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Izskatās pēc valodas ka to ir rakstījis viens un tas pats cilvēks vai vismaz domubiedru grupa ar vienlīdz vidējām angļu valodas zināšanām...

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka esi tirsējs, jo pirms ievietoji šo pavisam korekto jautājumu, tev tak bija pazīstams džeks Norvēģijā kurš pa labām naudām auto bij gatavs jau atdot

Vai kāds nevar dot padomu pilnīgam profānam? Ar kādām, cik sarežģītām darbībām un cik lielu naudu jārēķinās, ja Latvijā ieved auto no Norvēģijas? Pazīstams džeks Norvēģijā grib man pārdot savu auto, pats apsolās to bez maksas piegādāt līdz Latvijai. Norvēģijā šis auto jau ir noņemts no uzskaites. Kādi dokumenti ir vajadzīgi, kādas formalitātes sagaidāmas, cik naudas vajag? Auto ir 2001.gada Toyota Yaris. Cena tam ir apt.3000Eur. vai un kam jāmaksā muita, kādi un cik lieli tēriņi un prakstiskās darbības ir veicamas CSDD, kādi tieši papīri vajadzīgi? Vai iespējams kaut kā atvieglot visu?

www.iauto.lv/...

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Nu redz, ir cilvēciņi, kuri cenšas uzticēties un nodibināt labas attiecības, bet atzīstu, daudzreiz tā var izdarīt milzu kļūdas. Par laimi, neiekritu. Tirsējs tāpēc neesmu, bet drīzāk visiem saku paldīs par padomu! Ahoi!

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Attiecībā uz Lietuviešiem piekrītu vismaz rezerves daļu ziņā. Ja tev nav audi, BMW vai VW, Latvijaa ko sarežģītāku par spuldzīti atrast ir grūti. Kur zvani uz šrotu, visi smejas ka tev ir Nissan, piemēram. Lietuvā ir viss un nopietni daudz. Štrunts vai zagts vai ne, bet detaļu ziņā cepuri nost. Nav pat derējis - esmu atgriezis un naudu atpakaļ dabūjis. Starp citu, varu ieteikt firmu AutoLego Rīgā Kurzemes prospektā (bijušajā RRR teritorijā) - var pasūtīt un dabūt jebkuru detaļu no jebkuras vietas (pārsvarā Polija, Lietuva)par salīdzinoši draudzīgām cenām un ar garantiju. Citur nav nekā.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti