Pavisam korekts jautajums lai neaplauzto

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004

Pavisam korekts jautajums lai neaplauzto

 
1 2 3
KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

subaru rakstīja: Par priekšapmaksām ...

...

beigaas atšuvās

nu sitie miljomu mantinieki, Aafrikas princi jau ik pa laikam savus piedavajumus atmeilo ... ti pa taisno "apalajaa failaa" jaasuuta

iRAFAR Reģ.: 22.04.2007
0 0 Atbildēt

Bankas piedāvā tādu lietu kā darījumu kontu, kur nauda tiek pārskaitīta ar zināmu nosacījumu... Iesaku par tādu painteresēties... Šitādas lietas labi izmantot, kad notiek ņemšanās ar lielām summām

Marteens Reģ.: 22.01.2007
0 0 Atbildēt

Arī Mobile.de atradu auto par lētām naudām...Pirmais ka sākām sarakstīties vēlējos uzzināt telefona nummuru,lai konkrēti varētu sarunāt kas un kā.....Šis atmeilo ka tas nav iespējams,jo redziet viņš esot Spānijā un darbojas nevalstiskā organizācijā un auto dabūjis kā ziedojumu (porshu 911 92.gada - vot ziedojums)....Sludinājumā bija trīs bildes pārējās 20 viņš atsūtīja caur meilu.Sāku iedziļināties fonā kur tapušas bildes (ja vispār tā bija viņa mašīna) ....Šim nummurs kā nummurs,bet apkārt stāvošiem visiem štata nr...Tālāk lai tas neizskatītos pēc uzmešanas viņš atsūtīja savu pases kopiju (caur meilu...ne pa faksu...onkuls tiešām gados bija).Es sāku jautāt,kur un kā var redzēt šo auto,bet šis stāsta ka auto atrodas DHL terminālā un ir gatavs doties ceļā līdz ko saņems pirmo iemaksu ...(tipa 2tk eiro)....Es pretīm,ka tas nav vajadzīgs jo pats aizbraukšu pakaļ....Šis pie sava paliek...lai tikai sūta naudu..

Nākamai interesantais posms sākās tanī momentā kad sāku interesēties pie paziņas kurš strādā DHL...Lai uzzin vai tāds auto ir pie spānijas kolēģiem.Šis prasīja kurā tieši terminālā....Es meilu spānietim....Rezultātā bija tā ka tāds vispār neeksistē..

Nākamais moments IP adrese.....Ar savu paziņu palīdzību tika noskaidrots ka tas ir Turku triks......Nākamo meilu aizsūtot ar jautājumu ...Kāpēc jūs esat Turcijā?.....Sludinājums pazuda pēc minūtēm 15.

Neisaku nevinam riskēt ar šādiem trikiem....

Un paši vācieši arī nav diezko saprotami....Noskatīju kārtējo auto un sazvanījos ar šo un sarunāju ka šis gatavs auto pieturēt ja aizsūtu šim drošibas naudu.Šis atsūta visas bildes ...auto ir ok....Un saku ka aizskaitīšu šim visu naudu un lai auto pagaida 2 mēnešus.....Un tad viņš paziņoja ka viņam tas viss nepatīk un gaidīs nedēļu,bet ne vairāk....Jo nepatīkot visādas tādas lietas kā pārskaitīšanas un gaidīšanas ka auto savāks,,,,

Tāda tā pieredze ir...

Reģ.: 24.04.2024
0 0 Atbildēt

Marteens rakstīja: Un paši vācieši arī nav diezko saprotami....Un tad viņš paziņoja ka viņam tas viss nepatīk un gaidīs nedēļu,bet ne vairāk....Jo nepatīkot visādas tādas lietas kā pārskaitīšanas un gaidīšanas ka auto savāks,,,,

Tāda tā pieredze ir...

Kāda mārrutka pēc vācietim 2 mēneši jātur pagalmā tavs auto? Pats tu dīvains esi, ne tas vācietis.

Reģ.: 24.04.2024
0 0 Atbildēt

Ja par topiku- uzmetiens 100%.

Marteens Reģ.: 22.01.2007
0 0 Atbildēt

Kāda mārrutka pēc vācietim 2 mēneši jātur pagalmā tavs auto? Pats tu dīvains esi, ne tas vācietis.

Nu arī fakts ar nosacījumu ka viņš gribēja atkratīties ne dēļ naudas,bet deļ vietas.Jo cena tiešām bija laba,bet jocigakais bija tas ka viņam nepatika tā doma vispār.......Ja kāds pirktu no manis auto man būtu dziļi vienalga.....Atstāj vismaz drošības naudu un tad jau ar pieturētu....

Reģ.: 24.04.2024
0 0 Atbildēt

Marteens rakstīja:

Nu arī fakts ar nosacījumu ka viņš gribēja atkratīties ne dēļ naudas,bet deļ vietas.Jo cena tiešām bija laba,bet jocigakais bija tas ka viņam nepatika tā doma vispār.......Ja kāds pirktu no manis auto man būtu dziļi vienalga.....Atstāj vismaz drošības naudu un tad jau ar pieturētu....

Esmu pircis mašīnas Vācijā...reti kurš vācietis vēlas pie sevis atstāt mašīnu, kura ir nopirkta. Viņiem nav tādas sevišķi brīvas vietas,kur uzglabāt svešus krāmus.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Izlasi manu skarbo pieredzi Redaktora ieliktajā linkā

Redzi sakritību?

Beks Reģ.: 21.10.2006
0 0 Atbildēt

Silti iesaku mest šīm domām mieru! Piedāvājuma angļu valodas līmenis un stils jau runā pats par sevi - falša lieta no "A"līdz "Z" un ož tīri pēc piramīdu shēmām.

drags Reģ.: 15.10.2003
0 0 Atbildēt

Za bazar otvečaju - pilnīgs fufels. Jāmaksā caur Western union un tavs piķis tutū. Sen apžļembāta tēma.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

KurBads rakstīja: kraapsana - viennoziimiigi ... pirms kaada laika liidziigs piedavajums bija no UK, kur bija pat taas shipinga kompaanijas darbojosa www maajas lapa, bet uzgoogleejot tas atdresi uzreiz paraadiijas, ka taa ir kraapsana ... auto bija par 30-40% letaks nekaa tirgus cena un stasts bija par to, ka dzeks stradajis DE, kur nopircis auto, tad aibraucis uz UK un vairs nav vajadzigs auto ar sturi krieisajaa pusee.

Pasuuti sito aazi un nosuuti visu info attieciigajiem adresatiem, kas registree sitos kraapniekus

Jā, parasti shēma ir šāda, brīžiem interesants ir šo āžu izdomas vēriens - viņš esot lidotājs-istrebiteļs, kurš pārcelts no DE uz GB un tamdēļ auto tiek steidzīgi notirgots. es joka pēc to kretīnu pačakarētu - nosūtītu viņam "savas" pases kopiju, aizpildītu Western Union blanku utt, ko prasa un izliktu te cilvēkiem par brīdinājumu un izklaidei visu storiju, protams naudiņu gan nekur nesūtītu.

Un vispār, ieliec to sludinājumu, lai varam apskatīt jauko eksemplāru

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Te būs tā adresīte lai visiem par biedu:

www.auto.de/...

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Un šī ir tā firma, kurai jāpārskaita nauda:

www.delivery-logistics.com/...

Kā varētu viltīgi viņu pakacināt?

taxman Reģ.: 04.12.2006
0 0 Atbildēt

Jūs gribat teikt, ka ši firma arī ir krāpnieks? Nu tad vispār čau.

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

taxman rakstīja: Jūs gribat teikt, ka ši firma arī ir krāpnieks? Nu tad vispār čau.

kas i?? pikji aizskaitiiji???

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

Skurstenis rakstīja: Un šī ir tā firma, kurai jāpārskaita nauda:

www.delivery-logistics.com/...

Kā varētu viltīgi viņu pakacināt?

firmas webs vispaar izskataas tiiri ticami

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

bet nu tas sludeklis toch jokains - 2-3 mazaaka cena nekaa citiem liidziigiem

Polarlacis Reģ.: 15.10.2006
0 0 Atbildēt

Nemaz neizklausas tik slikti,ja lasot iedzilinas............palasi tik pats taja logistics terms and conditions............,tur parasti daudz atbildes var atrast. Par tam citam krapniecibam runajot,es esmu sastapies tiri daudz-no Spanijas,Afrikas,UK un no Krievijas pat-varetu gramatu uzrakstit par metodem kadas SUNJI pielieto. Starpcitu interneta ir websaits,kur var atrast skammeru e-mail adreses,pat ievietot jaunas var..-websaitu izveidoju$i cilveki,kuri ir biju$i apkrapti! Tur ir tuksto$iem adre$u,firmu utt no kuram izvairities-viss smuki sakartots alfabeta seciba....Vacu Turkiem gan vajag kajas raut nost-ar to skopo,naudas karo naciju nekad vairs buisness nedari$u,ja kadam patik easy money,tad tie ir Turki,Pakistanji,Lietuvie$i un Krievi.......!!!!!

VDL Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

par firmas webu

forums.ebay.com/...

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Nu super! Labi ka te ir gudri cilvēki!

Skurstenis Reģ.: 15.03.2004
0 0 Atbildēt

Šitais vien jau ir kaut ko vērts:

Delivery Logistics (PVT) LTD operates this website from its head office in London, United Kingdom. Delivery Logistics (PVT) LTD does not warrant or represent that the content of this website is appropriate for use in other locations where such content is or may be illegal or prohibited.

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Nezinu, es šamējos nostučīju VeriSignam, lai drāž

Maardza Reģ.: 17.05.2006
0 0 Atbildēt

Līk vēl viens reāls uzmešanas mēģinājums...

Hello there and thanks for your interest.

You must know that the 1992 Porsche 911 Cabriolet is in excellent condition.

It has never been down and it hasn't seen the rain.

This is a one owner car,always garage kept,and it has a clear title.

I am selling it only because i need the money urgently.

If you are interested in buying,the price is 6,500 Euro.

The car will be shipped from Italy,where is located,on my expense,and delivered to your home

in no more than 5 days since

payment will be confirmed.It is still Europe registered so there will be no custom taxes to

pay.

You will have 10 days from the time you receive the car to inspect it and decide if you want

to keep it or not.

If you wish to proceed,email me back.After I will contact you,with all the instructions to

follow.

I look forward to hearing

-----------------------

Dear Sir/Madame,

My name is Luigi Giuseppe, I am located in Alicante,Spain and I am the legal representative of an organization that protects and fights for the rights of deaf people.I am one of them too and please don't ask me about a phone number.It is embarrassing for me. Also is impossible for me to travel or walk to complete the deal face to face because we are all here in this organization isolated,and that's why we don't need the car.

Thank you in advance!

Like you already have seen in the pictures,the car is perfect condition,accident free,no damage,no bodywork.The price i am looking for my 1996 Porsche 911 Carrera Cabrio is 5,600 Euro,i pay the shipping costs,insurance and handling.

The reason I am contacting you is that we have recently received this car as a donation.Taking into account the fact that we use desktops ,we decided to sell this car.As this is is a donation,we are not thinking about selling this for a very high price and make profit of this selling.

We would be glad to sell it to someone who really needs and likes the car.

Respectfully,

Luigi Giuseppe

----------------------

Thanks for your email back and interset. The car is still available and wait for a new buyer.

We can end this transaction in this way:

I will give you my bank account and you will make a deposit of 1120 (20%) EURO and in this way i will reserve the car for you and i will tell all the other possible buyers that i sold the car. After you make the down payment i will start the shipping of the car ( free shipping ) .

The car should arrive to you in about 3-4 days After you receive the car you will have 5 days to test it and to decide if you want to buy it or not. If you decide to buy it you will send me the rest of the money 80%.

If you decide not to buy it you will send it back to me ( on my expense ) and i will give all your money back immediatly.

If you want to go further with this transaction in this way please email back with your full name and address for shipping and i will send you my bank details.

-------------------------

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Polarlacis rakstīja: Nemaz neizklausas tik slikti,ja lasot iedzilinas............palasi tik pats taja logistics terms and conditions............,tur parasti daudz atbildes var atrast. Par tam citam krapniecibam runajot,es esmu sastapies tiri daudz-no Spanijas,Afrikas,UK un no Krievijas pat-varetu gramatu uzrakstit par metodem kadas SUNJI pielieto. Starpcitu interneta ir websaits,kur var atrast skammeru e-mail adreses,pat ievietot jaunas var..-websaitu izveidoju$i cilveki,kuri ir biju$i apkrapti! Tur ir tuksto$iem adre$u,firmu utt no kuram izvairities-viss smuki sakartots alfabeta seciba....Vacu Turkiem gan vajag kajas raut nost-ar to skopo,naudas karo naciju nekad vairs buisness nedari$u,ja kadam patik easy money,tad tie ir Turki,Pakistanji,Lietuvie$i un Krievi.......!!!!!

kur tad palika paši LATVIEŠI????? GVai tad tev pašām nepatīk easy money????

PS. Par lietuviešiem gan nezinu - man kaut kā trāpījas normālie..... visu ko vajadzēja dabūju no viņiem ka viņi solija..... pretstatā vietējiem kantoriem.... kur bija jāgaida 2 nedēļas..... + ceņņiks augstāks....

taxman Reģ.: 04.12.2006
0 0 Atbildēt

Bet profesionāli taisa uzmetienus... Pat ieliek sadaļu darba sludinājumiem, kur itkā meklē cilvēkus darbam. Domāju, ka daudzi varētu arī uzķerties. Un ja arī pati topika vēstule ir samērā apšaubāma un rakstīta pastulbā valodā, tad saits ir ok... es vēl būtu ielicis kādu "feikotu" telefonu.

Padomājiet: mēs cilvēki, kas dzīvo pilsētās, ikdienā esam sasaistīti ar IT un +/- esam informēti par iespējamām krāpšanām, tāpat dažreiz iekrītam. Bet cilvēki, kas nepārāk pārzin visus šos krāpšanas veidus un variantus, domājams, ka ielido pietiekami bieži, lai šādi saiti un krāpnieki pastāvētu.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti